DISTRIBUIȚI
ambasada Suediei

Ieri, două caricaturi care ne agresează zilnic la televiziunile de știri pro PSD s-au bucurat prostește pe conturile lor de Facebook: Ingrid Mocanu condamnată doar la 4 ani de închisoare pentru că împreună cu alți 11 condamnați au prejudiciat bugetul statului cu 84,5 milioane euro scria „Da, frate, nu sunt buni ”penalii” de la PUIE MSD … penalii ăștia sunt cei mai grozavi!
Cum să umbli cu plăcuțe cu care nu ai voie în altă țară, faptă echivalentă cu circulația pe drumurile publice cu o mașină neînmatriculată, și să zbieri că nu știu cine nu respectă legea sau că e prost că vorbește nu știu cum? #nuvămaidațideontologi, #respectațilegeacănusuntețișmecheri”.
Liviu Pop anunța, pe de altă parte un val de dosare penale pentru românul cu numărul la mașină „MUIE PSD”: „S-a terminat cu haiducia! Numerele controversate ale mașinii care a făcut turul României intră sub incidența legii românești. Polițiștii doljeni, primii care îi întocmesc dosar penal.”
În visele unei mega-penale ca Ingrid Mocanu, toți sunt infractori ca să scape ea de pușcărie și în cele ale unui agramat, toți sunt needucați ca el ca să poată să-și ia și el doctoratul chiar dacă a plagiat.

Ambasada Suediei la București a explicat că:

„În acest week-end, unele site-uri din România au raportat că plăcuţele de înmatriculare suedeze personalizate nu pot fi folosite în afara graniţelor Suediei. Afirmațiile au fost făcute referindu-se la o mașină înregistrată suedeză cu plăci de mașină personalizate care au primit multă atenție mass-media în ultimele săptămâni. Articolele s-au răspândit în mass-media socială și prin mai multe site-uri media care nu au reușit să verifice informațiile sau veridicitatea acestora. Unele dintre site-urile web au șters mai târziu sau au actualizat articolele. Ambasada Suediei din România ar dori să clarifice că plăcuţele de înmatriculare personalizate emise de agenţia suedeză de transport sunt valabile pentru a călători în Uniunea Europeană. Plăcile de înmatriculare personalizate ar trebui să fie întotdeauna însoțite de documentele oficiale atât pentru plăcile originale, cât și pentru cele personalizate. Pentru mai multe informații despre agenția suedeză de transport: https://transportstyrelsen.se/en/About-us/”

Din păcate, Liviu Pop nu vorbește bine nici românește așa că nu va putea înțelege ce scrie la linkul oferit de ambasadă iar Ingrid Mocanu e prea ocupată să vitupereze prins studiourile TV cu o lipsă de bun-simț și un tupeu incredibile.

UPDATE ora 10.30: Madam Dan nu se lasă! Poliția rutieră a confiscat numerele suedeze cu MUIE PSD și a suspendat permisul șoferului

14 COMENTARII

  1. Binenteles ca numerele sunt o forma de protest cât mai pe intelesul borfasilorr psd. E singura exclamatie care o pot procesa . Cele ca ,agramati, incapabili, rudimentari , mafioti, le considera laude si aprecieri.

  2. si daca-mi trageam si eu o personalizata cu …psd suedez si faceam un tur al suedie, as fi doar curios cu privire la reactia autoritatilor de acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.