DISTRIBUIŢI

„După ce procurorii i-au găsit apartamente primite șpagă, bijuterii, precum și chitanțe în casă de cumpărături de lux în valoare de circa 800.000 de euro, Ana Maria Pătru continuă circoteca și în sălile de tribunal, spre deliciul tuturor. Rar s-a mai pomenit o șpăgară care să facă o asemenea telenovelă, sfidând inteligența tuturor. Judecători, martori dar și avocați râd cu lacrimi la tupeul Anei Maria Pătru.
Spre exemplu, Pătru a declarat în fața instanței că șpăgile de sute de mii de euro erau ori cadouri primite “ca o tânără la 27 de ani, neștiutoare, venită la o vârstă fragedă din provincie, fără cunoștințe deosebite”(n.r. neștiința nu a împiedicat-o să accepte o înaltă funcție de demnitate în statul român), sau drept cadouri din partea unor presupuși amanți.”. Citește continuare pe comisarul.ro

Foto stânga Ana Maria Pătru la sosirea din provincie, foto dreapta, Ana Maria Pătru după sutele de mii de euro acceptate de la șefia AEP.

3 ARII

  1. SA I SE MAI DEA SPAGA, PANA DEVINE EXPERMENTATA.
    E NOUA ORDINE INSTITUITA DE SINISTRUL JUSTITIEI, CEL MAI TICALOS, CEL MAI NEMERNIC DINTRE TOTI. PROTECTORUL BORFASILOR, AL MARILOR JEFUITORI.

  2. Cate panarame „juridice” populeaza institutiile statului care si-au folosit intimitatea si pozitia oficiala pentru a obtine bani si foloase materiale de mii, zeci de mii, de sute si miloane de euro exista in Romania ca Ana Maria Patru la care procurorii au gasit lenjerie intima de 800 000 de euro?

  3. Stii ceva scumpo prostia sau lipsa de experienta nu este o scuza mai ales pentru oameni cu scoala.Daca cineva ar lua de bune ce ai zis atunci ce sa mai spunem de infractori aia analfabeti.Nu ai stiut atunci da ce ai primit inapoi dupa care mergi la ‘facultate”vreo cativa ani si acolo inveti tu cum sta treaba.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.