DISTRIBUIȚI

„După ce procurorii i-au găsit apartamente primite șpagă, bijuterii, precum și chitanțe în casă de cumpărături de lux în valoare de circa 800.000 de euro, Ana Maria Pătru continuă circoteca și în sălile de tribunal, spre deliciul tuturor. Rar s-a mai pomenit o șpăgară care să facă o asemenea telenovelă, sfidând inteligența tuturor. Judecători, martori dar și avocați râd cu lacrimi la tupeul Anei Maria Pătru.
Spre exemplu, Pătru a declarat în fața instanței că șpăgile de sute de mii de euro erau ori cadouri primite “ca o tânără la 27 de ani, neștiutoare, venită la o vârstă fragedă din provincie, fără cunoștințe deosebite”(n.r. neștiința nu a împiedicat-o să accepte o înaltă funcție de demnitate în statul român), sau drept cadouri din partea unor presupuși amanți.”. Citește continuare pe comisarul.ro

Foto stânga Ana Maria Pătru la sosirea din provincie, foto dreapta, Ana Maria Pătru după sutele de mii de euro acceptate de la șefia AEP.

1 COMENTARIU

  1. SA I SE MAI DEA SPAGA, PANA DEVINE EXPERMENTATA.
    E NOUA ORDINE INSTITUITA DE SINISTRUL JUSTITIEI, CEL MAI TICALOS, CEL MAI NEMERNIC DINTRE TOTI. PROTECTORUL BORFASILOR, AL MARILOR JEFUITORI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.