Acasă Actualitate Analist: Dragnea pare mort de frică, în delir

Analist: Dragnea pare mort de frică, în delir

DISTRIBUIȚI

Analistul politic Stelian Tănase susține că discursul lui Liviu Dragnea de pe scena mitingului PSD, de la Târgoviște, a fost al unui om căruia îi este ”foarte frică” și al unui lider politic care este în ”delir”.

”Dragnea și-a dat iar în petec, de data asta la Tîrgoviste. PSD a organizat un miting pentru ca il lider maximo să se adreseze cum știe el poporului pesedist. (…) Nimic din ce zice nu trebuie să fie și adevarat. E ficțiune, basm, imaginarul colectiv este zgîndărit. Mașinaria de aplauze si echipa de zgomote funcționează. Jandarmii apără dispozitivul (…) Dragnea părea mort de frica”, scrie analistul Stelian Tănase.

Citește continuarea pe blogul lui  Stelian Tănase.

Discursul lui Dragnea:  ”Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeți că Iohannis are vreun proiect de țară, vreun gând bun pentru România? Ei fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă tot mai tare: sunetul creștererii economice, este zornăitul banilor în buzunarele românilor, e mașinăria de guvernare PSD care s-a pus în mișcare. Să mâncăm românește ca să votăm românește! Și Iohannis a realizat ceva în industrie: industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara. Noi vrem să câștigăm la vot, Iohannis vrea să câștige cu procurorii. Noi mereu vom respecta rezultatului votului, Iohannis va dori să-l răstoarne. Noi guvernăm, Iohannis blochează. PSD construiește, Iohannis și ai lui dărâmă. Noi creștem România, Iohannis o blochează. Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui ia, au blocat pensii, au tăiat salarii. Nu cumva Iohannis și oamenii lui, acele partide de securiști care îl susțin vor ca această țară să fie slăbită? Pentru că vor să o pună la picioarele stăpânilor lor. Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă… Nu mai acceptăm să fim batjocoriți! Nu mai acceptăm să fim conduși de rețelele lui Macovei și Iohannis…”

 

5 COMENTARII

  1. Vise, taica, vise! PSD a facut erori grave in plina campanie electorala, dar PNL nu a stiut sa profite. Asa ca…36% PSD! Pe putin.

    • Înainte de vot orice procent este posibil, nu-i aşa? Între 0 şi 100%. Aşa că, haideți să facem un procent real, votând. Nu vise, dragii mei, deci haideți să le servim lucruri reale. Votând.

  2. Zornaie banii in buzunarele Romanilor, ca au ajuns sa aiba numai maruntis.
    La pompa de benzina nu se aude cum zornaie, se aude doar cum se misca cifrele de la suma de plata de zici ca e turboreactor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.