Acasă Actualitate Andreea Cristina Zamfir și-a găsit moartea în mâinile psihopatului italian pentru doar...

Andreea Cristina Zamfir și-a găsit moartea în mâinile psihopatului italian pentru doar 30 de euro!

DISTRIBUIȚI

 

Românca omorâtă la Florența este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul ucigaș a plătit 30 de euro. Presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, este suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale și acte de tortură, scrie ziarul Il Libero Quotidiano.

 

Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri în cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima și a explicat că frecventează prosituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este șomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro.

 

Viti a fost interogat timp de nouă ore și a recunoscut inclusiv implicarea în alte agresiuni care nu s-au soldat cu crimă.

 

În momentul în care a fost scos din sediul poliției pentru a fi dus la penitenciar, numeroase persoane au strigat insulte la adresa presupusului criminal, unele sugerându-i chiar să se sinucidă.

 

Potrivit anchetatorilor, Riccardo Viti, în vârstă de 55 de ani, prezintă probleme psihice. „S-a terminat, s-a terminat, am făcut o prostie”, le-a spus el polițiștilor din Florența imediat după ce o echipă mobilă a intrat în locuință, vineri dimineața, pentru a-l aresta. Anchetatorii au găsit în locuință bandă adezivă „identică” celei utilizate la comiterea crimei.

 

Autopsia a stabilit că românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

 

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit „crucificat”, luni dimineață, la periferia orașului Florența, victima prezentând urme de tortură. Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. Potrivit ziarului La Repubblica, Andrea Cristina Zamfir se prostitua în zona orașului Florența fără a fi „protejată” de vreo grupare de proxenetism. Din această cauză, anchetatorilor le este greu să stabilească locul în care românca a fost abordată de clientul care a omorât-o. În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracțiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigrație.

 

Surse citate de agenția Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia orașului Florența, unde locuia de cinci ani. Ea s-a născut la Hunedoara și, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

 

Românca va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistența ambasadei României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.