Acasă Actualitate Andrei Baciu, cel puțin neinspirat: în primă fază s-au vaccinat cei dornici...

Andrei Baciu, cel puțin neinspirat: în primă fază s-au vaccinat cei dornici să încerce un produs nou

DISTRIBUIȚI

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu (PNL), a declarat marți, la Antena 3, că vaccinarea urmează o „curbă” firească, în care românii entuziaști și dornici să încerce un produs nou au stat la coadă pentru vaccin, în timp ce acum a venit timpul ca oficialii să-i convingă pe „pragmatici” să se vaccineze și ei.

Îm primă fază s-au vaccinat „entuziaștii, vizionarii, cei dornici să încerce un produs nou”, a declarat Andrei Baciu.

„Acum vine categoria celor mai pragmatici, care își doresc să o facă, dar au nevoie de o abordare mai accesibilă. Ne concentram acum sa mergem, complementar cu centrele de vaccinare, sa mergem cu vaccinarea mai aproape de oameni, sa o facem la indemana. In ultima saptamana 66% din cei care s-au vaccinat cu prima doza au facut-o fara programare. Acestea sunt solutiile care functioneaza pentru persoane cu viata mai aglomerata, mai agitata, din mediul urban”, a declarat oficialul din Ministerul Sănătății.

3 COMENTARII

  1. Acest secretar de stat Baciu a fost cumva protejat de catre conducerea PNL Bucurestri in conditiile in care fostii ministri promovati de LODOVIC ORBAN pe fotoliile de la sanatate in plina pandemie au fost practic sacrificati pe altarul increderii populatiei in gestionarea acestui subiect extrem de sensibil si actual.

  2. Un bou sinistru, un elitist dorobantier de doua parale, care nu avea ce cauta intr-un post de management la nivelul acesta. Asta nici sa conduca un atelier auto nu e in stare. PNL a adus in prim plan niste mucosi penibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.