Acasă Actualitate Andrew Tate încearcă la CAB să scape de arest cu Coranul în...

Andrew Tate încearcă la CAB să scape de arest cu Coranul în mână în rolul musulmanului prigonit

DISTRIBUIȚI

Update 11.01.2023 ora 19.04: Încă o lovitură de la judecătorii Tribunalului București pentru frații TATE

Update ora 22.00: Judecătorii au respins contestația: frații Tate și cele două complice, Georgiana Naghel și Luana Radu rămân în arest.

Într-o postare video pe internet, Andrew Tate a anunțat că a devenit musulman și că numele său este acum Abu Andrew, adică tatăl lui Andrew.

Așa că azi când a fost adus la Curtea de Apel împreună cu fratele și cu cele două complice ale lor, toți patru fiind acuzați de trafic de persoane, Andrew Cobra Tate a coborât din duba poliției cu Coranul în mână, într-o încercare de a juca în fața judecătorilor rolul musulmanului prigonit de autoritățile creștine. Andrew Tate e acuzat și de viol pe lângă traficul de persoane.

Avocatul Eugen Vidineac a declarat că cei doi frați joacă roluri în ieșirile publice, susținând că atât Andrew cât și Tristan au copii în România, iar în social media, mai degrabă, joacă niște roluri.

„Nu există în acest moment nicio singură probă în afară de declarația victimei care să conducă la ideea că a fost săvârșit un viol. Practic, știm că aceste persoane au făcut acuzații… au plecat liniștite și astăzi nu știm de unde să le luăm. Diferența dintre personaj și persoane… se promovează ca personaje pe social media… o imagine, un produs, o idee” (…) Au copii, ambii au copii în România”, a spus avocatul. Azi rolul pe care îl joacă Andrew Tate este de musulman credincios.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT, procurorul Ramona Bolla, până în prezent au fost identificate șase presupuse victime, care au fost obligate să furnizeze material pornografic zilnic, să lucreze mai multe ore, și să respecte un program sub constrângerile exercitate de complicele fraților Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu arestate și ele preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.