Acasă Actualitate ANTON PANDREA, judecatorul care le-a avertizat pe Birsan si Pusoiu

ANTON PANDREA, judecatorul care le-a avertizat pe Birsan si Pusoiu

DISTRIBUIȚI

Potrivit unor surse judiciare, Anton Pandrea este  judecatorul care le-a avertizat pe Gabriela Birsan si pe Iuliana Pusoiu ca au telefoanele ascultate. El ar putea fi cercetat pentru favorizarea infractorului.
Anton Pandrea a fost seful CSM in anul 2007. Inainte de 1989 a fost judecator la mai multe judecatorii de sector si la Tribunalul Bucuresti iar incepand cu luna iulie 1990 a fost avansat la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde a ocupat chiar functia de sef al Sectiei Penale. In perioada 1998-2001 a fost transferat la o instanta inferioara, revenind la Curtea Suprema la cateva luni de la reinstalarea lui Iliescu in functia de presedinte al Romaniei.  Anul acesta, in data de 13 septembrie Anton Pandrea a cerut pensionarea. Avand in vedere ca e nascut in luna iulie, e posibil sa fi fost si el avertizat ca urmeaza un dosar penal pe numele lui. Ca doar “corb la corb nu-si scoate ochii”.
Surprinzator, sau nu, Gabriela Birsan a cerut si ea pensionarea in urma descoperirii traficului de influenta practicat. Altfel risca, asa cum s-a intamplat cu Florin Costiniu, sa strige justitiabilii in sala de judecata:” Nu vrem sa ne judeci TU! Esti  CORUPTA!” Urmarim cu interes evolutia la paralele, adica in sala de judecata si in sediul DNA, a  Iulianei Pusoiu.

Dana Iliescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.