Home Actualitate Antonia își ia înapoi fetița cu sprijinul unei companii de investigații private

Antonia își ia înapoi fetița cu sprijinul unei companii de investigații private

DISTRIBUIŢI

Antonia folosește o armă secretă în lupta purtată la tribunal cu soțul ei, Vincezo Castellano. Solista a apelat la serviciile uneia dintre cele mai cunoscute firme de investigații private, pentru a strânge informații care o pot ajuta să obțină custodia fetiței sale.

Un bărbat misterios s-a aflat la doi pași în urma Antoniei și nu a scăpat-o din ochi la termenul de marți al procesului de custodie al fiicei sale, Maya, aflată în prezent în Italia, la bunicii paterni. Dacă mulți din cei prezenți au crezut, în aparență, că Antonia a apelat la serviciile unei firme pentru a-și asigura protecția, realitatea însă e cu totul alta. ”Curentul” a aflat identitatea personajului care a însoțit-o pe solistă la proces, acesta fiind patronul unei cunoscute companii de investigații private. Director al Companiei de Investigații și Filaj, Mihai Belu este specializat în strângerea de informații, cu tehnică de vârf, acționând în special pentru contracararea spionajului economic. Directorul companiei de investigații nu a putut însă preciza dacă a a încheiat un contract pentru derularea de investigații în cazul Antoniei. ”Nu confirm și nici nu infirm existența unui asemenea contract. Antonia este doar o bună prietenă, pe care am însoțit-o la tribunal” a declarat Mihai Belu, în exclusivitate pentru ”Curentul”. Coincidența este însă mult prea mare în acest caz, știut fiind că investigatorii privați preferă, de cele mai multe ori, să rămână în umbră, pentru ca activitatea strângerii de informații să se desfășoare în deplină discreție. Potrivit propriului site, Compania de Anchete și Filaj oferă soluții complete, pornind de la supravegherea cu echipe de detectivi privați a persoanelor, evaluarea partenerilor de afaceri sau contracararea tentativelor de spionaj electronic.

 

 

Antonia, soțul ei Vincenzo dar și socrul Ciro Castellano au apărut marți, în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 2, care judecă procesul de încredințare al minorului intentat de solistă. Instanța a acordat un nou termen, pentru data de 3 iunie, întrucât cântăreața și soțul ei au cerut un răgaz pentru a ajunge la o înțelegere. Solista l-a acuzat în repetate rânduri pe soțul ei că o ține sechestrată pe Maya, în vârstă de 3 ani, în locuința părinților săi din Italia. Antonia, care se separase de Vincenzo cu aproape un an înainte, a acceptat să i-o lase pe fetiță în vizită, în iunie 2013, dar Vincenzo nu a mai fost de acord ca Maya să se întoarcă la mama ei. După mai multe tentative de înțelegere pe cale amiabilă, cântăreața a deschis în România atât un proces pentru custodie, cât și pentru divorț.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.