Acasă Actualitate Aparitie stranie pe cerul Spaniei: OZN-ul in forma de scorpion

Aparitie stranie pe cerul Spaniei: OZN-ul in forma de scorpion

DISTRIBUIȚI

Strania galerie a aparitiilor OZN, care pina acum au luat forma unor discuri, elipse alungite ori piramide, s-a imbogatit, zilele trecute, cu o aparitie insolita, nemaivazuta pina acum pe cerul planetei. Ciudata aparitie a fost observata in Los Cristianos, un oras aflat pe coasta sudica a insulei spaniole Tenerife, din arhipelagul Canare. Acolo, in dimineata de 21 august, in jurul orelor opt, localnicul Jamie O’Rurke a vazut un straniu obiect care evolua in spatiul aerian din zona casei sale. Un obiect zburator a carui forma semana, in mod izbitor, cu cea a unui  scorpion, care se deplasa insa cu “coada” inainte. Concret, obiectul avea o forma alungita, de culoare inchisa, cu doua protuberate care semanau, intradevar, cu labele unui scorpion. Asemanarea era intarite de faptul ca cealalta extremitate a obiectului era alungita si subtiata, exact asa cum o are otravitoarea insecta. Uimit, O’Rourke a reusit sa fotografieze straniul obiect cu telefonul sau mobil. Pasionat de fenomenul  OZN, localnicul a cautat apoi, pe internet, imaginea  vreunui obiect zburator asemanator care sa fi aparut pe undeva, in lumea larga, dar nu a gasit nimic asemanator. Ideea ca ar fi fost vorba despre un zmeu cu aceasta forma ciudata este contrazisa de faptul ca “OZN-ul scorpion” s-a deplasa cu mare viteza si apoi a disparut, la fel de brusc precum aparuse.
Dincolo de aceasta asemanare neasteptata, aparitia aeriana de la Los Cristianos, care pare sa sfideze orice explicatie logica, 
adduce, in mintea celor care au vazut-o in fotografiile facute de O’Rurke, imaginea unei navete spatiale, asa cum apare, adeseori, in filmele SF.
Vasile Surcel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.