Acasă Actualitate Aproape 100.000 de turiști au fost pe Litoral de 1 Mai

Aproape 100.000 de turiști au fost pe Litoral de 1 Mai

DISTRIBUIȚI

Aproape 100.000 de turiști și-au petrecut minivacanța de 1 Mai pe litoralul romånesc, dintre care jumătate s-au cazat în hoteluri în număr de cinci ori mai mare decåt estimarea inițială, prezentată de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).
„În vacanța de 1 Mai, Ministerul Turismului a reușit să atragă pe litoralul romånesc al Mării Negre un număr record de turiști, care au cheltuit între 8 și 10 milioane de euro. Conform rapoartelor oficiale ale Poliției, în structurile clasificate de cazare de pe litoral au fost găzduiți, în aceeași perioadă, între 46.000-50.000 de turiști, iar încă 50.000 de turiști au preferat să-și petreacă vacanța în case de vacanțe, corturi, la rude și prieteni etc.“, se arată în comunicat.
De asemenea, la concertul organizat de Ministerul Turismului cu prilejul lansării imnului oficial al turismului romånesc au participat peste 20.000 de persoane, potrivit Ministerului Turismului, care citează datele Poliției.
„Mă bucur că am atins obiectivele evenimentelor de promovare pe care le-am desfășurat pe litoral, contribuind astfel la creșterea substanțială a numărului de turiști față de aceeași perioadă a anului trecut“, a declarat, în comunicat, Elena Udrea, ministrul Turismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.