Acasă Actualitate Arșinel vorbește cu fotografia Stelei Popescu și a angajat-o fără concurs la...

Arșinel vorbește cu fotografia Stelei Popescu și a angajat-o fără concurs la Teatrul Constantin Tănase pe fata minoră a lui Cătălin Crișan

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea nu vrea și pace să-l schimbe pe octogenarul Alexandru Arșinel de la conducerea Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Până și celebrul lanț de farmacii care ne sufocase cu interpretarea lui desuetă a renunțat la el. Același stil învechit de semi-țipete și glume răsuflate despre care Firea crede că-i mai amuză votanții.
Pe contul său de Facebook, Daria, fata lui Cătălin Crișan a anunțat că s-a angajat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde director este Alexandru Arșinel deși nici n-a făcut 18 ani. Numele său apare chiar și pe afișele spectacolului. Daria este cea mai mare dintre fetele lui Cătălin Crișan și are o pasiune pentru muzică și actorie încă din copilărie. Și Cătălin Crișan și Alexandru Arșinel au intrat în politică pentru avantaje materiale. Teatrul Constantin Tănase se află în subordinea Primăriei și Conform Codului Muncii, Art. 30, încadrarea salariaţilor la instituţiile şi autorităţile publice şi la alte unităţi bugetare se face numai prin concurs sau examen, după caz; posturile vacante existente în statul de funcţii vor fi scoase la concurs, în raport cu necesităţile fiecărei unităţi prevăzute la alin. (1); în cazul în care la concursul organizat în vederea ocupării unui post vacant nu s-au prezentat mai mulţi candidaţi, încadrarea în muncă se face prin examen. Bineînțeles că Arșinel a angajat-o pe fată fără concurs.
Arșinel, 79 de ani, a angajat fata, probabil, după o convorbire purtată cu fotografia Stelei Popescu, aceasta fiind activitatea sa zilnică, după cum dezvăluie cancan.ro.

Publicată de Daria Crisan pe 14 Mai 2018

 

2 COMENTARII

  1. Nu este singurul caz unde se masluiesc concursuri, peste tot în Sistemul de Stat, Politie, MAPN, PRIMARII, ETC…Exemple:Mătușa, Unchiul, Nepot, Amanta,….O tara de Corupți la nivel înalt !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.