DISTRIBUIŢI

În scurta perioadă în care Cătălin Cîrstoiu a fost politician și candidat la Primăria capitalei, acesta nu trecea ca intenție de vot de 10%.

Un sondaj ARA, firmă deținută de fostul ginere al lui Dan Voiculescu și tatăl a trei dintre nepoții mogulului, arată intenția de vot după ce medicul Cătălin Cîrstoiu a fost retras, iar PSD și PNL au candidați proprii. Sondajul a fost prezentat de Mihai Gîdea joi seară la Antena 3.

Conform sondajului ARA, Nicușor Dan (ADU) este pe primul loc cu 37% și ar câștiga detașat alegerile.

Pe locul 2 s-ar regăsi Cristian Popescu Piedone cu 28%, în timp ce Gabriela Firea ar avea 23%. Se remarcat că imediat după intrarea în cursă a Gabrielei Firea (PSD), Cristian Popescu Piedone (PUSL) ar fi pierdut din turație.

Pe locul 4 s-ar afla Sebastian Burduja (PNL) cu 9%, în timp ce Mihai Enache (AUR) ar avea 3% și s-ar clasa pe locul 5.

Scorurile partidelor la Consiliul General

Conform sondajului ARA, la Consiliul General, PSD ar câștiga alegerile cu 34%. Pe locul 2 s-ar clasa Alianța Dreapta Unită cu 28%.
Cristian Popescu Piedone a declarat, joi seară, la Antena 3 că sondajul este „motivant pentru el” dar dezastruos pentru coaliție. El a mai spus că sondajul este o poză de moment și a spus din nou că nu se retrage. „Chiar dacă voi ieși pe locul doi, voi ieși onorabil”, a mai spus Piedone. El a cerut Coaliției să-și retragă candidații dacă vor ca Nicușor Dan să fie învins.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.