DISTRIBUIŢI

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este compus din:
a) preşedinte: Prefectul Municipiului Bucureşti, Florela-Antonela Ghiță
b) vicepreşedinți:
Primarul general al municipiului București, Nicușor Dan
Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii” București-Ilfov, Orlando Șchiopu care-și băga p*la în morții de la Colectiv. ascultă-l AICI

Într-o ședință ce s-a desfășurat vineri seară, CMSUB a emis o decizie ce pare concepută pe genunchi, cu prevederi ce se bat cap în cap cu decizia 76/30,09,2021 a CNSU și între ele limitând drepturile și libertățile persoanelor și ÎNGRĂDIND DREPTUL LA MUNCĂ al angajaților din HORECA și divertisment. Hotărârea intră în vigoare pe 3 octombrie la ora 00.00

Din ce vor trăi angajații cafenelelor și restaurantelor închise din pix inclusiv pentru vaccinați?

Astfel, se închide Capitala dar nu se instituie obligativitatea purtării măștii în aer liber și nici nu se permit excepțiile pentru vaccinați prevăzute în hotărârea CNSU. Totodată se permit cursurile și workshopurile pentru adulți dar se interzic vizionarea de filme din mașina personală și activitățile recreative în aer liber.

Se interzic:

 • activitățile de cinema DRIVE-in
 • concertele, teatrele, spectacolele
 • restaurantele, terasele, cafenelele
 • activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber.
 • organizarea de evenimente private (nunți, botezuri).
 • organizarea și desfășurarea de mitinguri și demonstrații.
 • circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în întervalul orar 20,00-5,00,în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu câteva excepții
 • Funcționarea magazinelor între 18.00 și 5.00 în week-end

Articolul care închide restaurantele pare scris de idioți

15 (1) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase este interzisă.

(2) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

(3) Măsurile prevăzute la pct. 1 și pct. 2 se aplică şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

(4) În situaţia în care activitatea operatorilor economici prevăzuţi la pct. 1 și pct. 2 este restricţionată sau închisă (n.a. cum adică în situația în care activitatea este restricționată sau închisă de vreme ce a fost chiar INTERZISĂ?!!!!!!!) se permit prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.(n.a. dacă activitatea este închisă cine să mai prepare și ce?)

(5) Operatorii economici prevăzuți la alin.(1) și alin. (2) vor respecta obligațiile stabilite prin ordin al ministrului sănătății și al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului, emis în temeiul art. 71 alin 2 din legea 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. (n.a.ordinele și legile nu se respectă oricum?!!!! și ăștia CE SĂ MAI RESPECTE DACĂ I-AȚI INTERZIS?!!!!!!!)

(6) Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor (n.a.LA PUNCTUL 1 AȚI INTERZIS TERASELE), în aer liber cu excepția celor prevăzute la alin (3), cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății și al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului și al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, emis în temeiul art. 71 alin 2 din legea 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

(7) Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este interzisă.

CITIȚI AICI hotărârea halucinantă a CMBSU

4 ARII

 1. Așa erau toate (95%, cele cinci procente rămase scăpând oricărei statistici) legile în anii 1990. Chipurile se completează articolele | aliniatele | punctele și nu se iau individual, scoase din context. Or, tocmai aici era efectul, că cine „trebuia” avea dreptul să scoată din context după cum „avea nevoie”, pentru „stabilitatea raporturilor juridice” și / sau „”regularizare”, dincolo de evidența că legile erau scrise cu dedicație vizibilă cu ochiul liber de pe Marte.

  Pe scurt, cine-a scris hot asta de-acum e din școala fesenistă.

 2. Nu stiu cum este legea din Romania dar aici unde sunt eu hotararile astea care tin COVID(deci medicale)la nivel de tara le i-au medici de la institutul de boli infectioase,de exemplu in cazul Bucurestiul medici de la institutul Cantacuzino sau altul cu medici de specialitate care este in Romania spune cum ar fi mai bine pentru situatia asta din capitala dupa care Consiliul municipal Bucureasti pentru Situatii de Urgenta da o hotarare cu putere de lege pentru o perioada de timp.
  Ce nu stiu eu si poate imi raspunde cineva de la „Curentul”este daca in Romania nu este tot asha si daca este asha,adica asha au decis medici de specialitate ca trebuie facut consiliul doar dand legea asta(pentru ca medici nu au putere legislativa) atunci dece atatea pareri si nu ma refer doar in cazul asta ci si in altele unde politicieni din opozitie au atacat deciziile guvernului;stiu ei politicieni cum este mai bine si ce trebuie facut decat medici de specialitate care lucreaza in institutele de cercetare al bolilor cu transmitere virala?.

 3. In sfarsit am auzit ca a facut ceva pentru Bucuresti acest misterior personaj Nicusor Dan, despre care se stia in vara ca era plecat asa hai hui prin toata lumea asta, lasand capitala si locuitorii ei in cel mai mare haos de la revolutie pana in prezent.
  Te intrebi in mod firesc, de ce a fost absent acest Nicusor Dan sau poate ca in fisa postului prezenta la locul de munca este una subiectiva si Capitala poate fi condusa si fara functia de primar generala, sau cine stie ca sposnorii sau papusarii acestui personaj il pregatesc pentru alegerile prezientiale din 2024 !!

 4. Ar fi nevoie de 3 jurnalisti de investigatii si 3 procurori cinstiti pentru a afla cum creste nr de infectari covid si de ce mor pacientii la ati- de covid sau altceva! succesuri jurnalisti!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.