Home Actualitate Au înnebunit cu toții: Victor Ponta – Rareș Bogdan e ofițer acoperit

Au înnebunit cu toții: Victor Ponta – Rareș Bogdan e ofițer acoperit

DISTRIBUIŢI

Este rușinos ce fac și președintele Băsescu și premierul Ponta referindu-se la un cetățean român că este ofițer acoperit. Aici există trei posibilități:1. ca ei să știe acest lucru în virtutea funcțiilor pe care le dețin și atunci este ilegal să dezvăluie această calitate, 2. să știe acest lucru extra-job și atunci este doar o speculație și 3. pur și simplu să abereze. Ceea ce este cel mai grav este cum se folosește această afirmație ca și cum ar fi o jignire. Dacă e așa, să ne explice și nouă, populației de ce e jignitor să afirmi despre cineva că e ofițer acoperit? Fac acești ofițeri acoperiți ceva împotriva României? Lucrează serviciile împotriva președintelui sau vicepreședintelui CSAT?

Vorbind despre informaţiile prezentate la Realitatea TV, cu privire la avionul privat care ar fi trebuit să-l aducă în ţară pe Ponta, premierul a declarat azi la Parlament:

„După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu pe banii Guvernului. Toate minciunile şi poveştile pe care le-aţi văzut – stăteaţi aseară să pândiţi avioane private care urmau să vină din lună, note de plată despre ceva… cel puţin cei care mă cunosc de 40 de ani ştiu că nu beau whisky, poate alţi preşedinţi, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar Rareş Bogdan ofiţer acoperit care prezintă aceste lucruri”, a declarat Ponta.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.