Home Actualitate AUR: Guvernul Ciucă – Ciolacu a intrat în campanie electorală cu bani...

AUR: Guvernul Ciucă – Ciolacu a intrat în campanie electorală cu bani de la bugetul de stat

DISTRIBUIŢI

Incapabil să rezolve crizele succesive care au golit buzunarele românilor în ultima perioadă, guvernul și-a început campania electorală sub masca unor proiecte de utilitate publică.

Guvernul Ciucă – Ciolacu recunoaște că are nevoie de un aport de inteligență atât în actul de guvernare, cât și în materie de comunicare publică. Mai grav este că executivul pune în funcțiune un serviciu automatizat de cercetare și propagandă prin intermediului softului de inteligență artificială Ion. Acesta a fost lansat sub forma unei baze de date cu probleme semnalate de români cu scopul de a construi politici publice.

Nu e greu de imaginat pentru nimeni cum vor fi utilizate informațiile acumulate de softul plătit din banii românilor pentru generarea mesajelor de campanie și contracararea criticilor la adresa guvernului.

Concomitent cu lansarea softului Ion, guvernul ne prezintă o altă soluție de a-și finanța propaganda cu bani de la buget. Un proiect cu nume pompos este pregătit în laboratoarele guvernamentale: Serviciul Dezvoltare Comunitară este o divizie din subordinea Secretariatului General al Guvernului care ar trebui să primească un buget de 10 milioane de lei pentru servicii de comunicare și cercetare de piață.

După pandemia de coronavirus și catastrofala liberalizare a pieței de energie din România, avem parte de o nouă manevră prin care guvernul încearcă să genereze știri pozitive într-o perioadă extrem de dificilă.

Un guvern competent nu are nevoie de propagandă sau de publicitate. Oamenii simpli văd zilnic pe strada pe care locuiesc, în rafturile magazinelor, pe statul de plată sau cuponul de pensie ce face guvernul în spatele ușilor închise.

Alianța pentru Unirea Românilor cere încă o dată coaliției aflate vremelnic la putere să înceteze risipa banilor de la bugetul de stat și să direcționeze fondurile de propagandă către numeroasele comunități defavorizate și ignorate de autorități.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.