DISTRIBUIȚI

Avocata fraților Andrew și Tristan Tate a oferit declarații pentru ziarul Gândul în care susține că cei doi milionari sunt nevinovați și a transmis amenințări voalate pentru victimele fraților Tate:

”Chiar în această lună, o femeie din Marea Britanie de 22 de ani a fost condamnată la 8 ani și jumătate de închisoare pentru că a susținut în mod fals că a fost violată și traficată și forțată să lucreze ca prostituată. De-a lungul mai multor ani, ea a ajuns până acolo încât și-a provocat răni pe față cu un ciocan. Acuzațiile false din acel caz au dus la mai multe tentative de sinucidere din partea bărbaților acuzați, la câteva săptămâni de la acuzațiile false. Frații Tate neagă cu fermitate orice faptă greșită și sunt hotărâți în a-și menține nevinovăția. Baza justiției este prezumția de nevinovăție și un proces echitabil. Pur și simplu le cerem pe amândouă. Mulțumesc”, a transmis avocata fraților Tate.

Deși afirmă și chiar crede că este genial, Abu-Andrew Cobra Tate nu a studiat înainte de a se apuca de „afacerea” sa cu femei ce înseamnă cu adevărat în legislația internațională transpusă și în cea românească, traficul de persoane.

Munca în contul unei datorii este trafic de persoane 

Nesofisticat, Andrew Tate a explicat de nenumărate ori afacerea sa: agăța femei tinere, începea o relație cu ele și apoi le caza în casele în care locuiau alte fete ca ele să producă material pornografic pe site-urile de adulți, împărțind banii. „Nu există”, spune el, „să ai fete care lucrează pentru tine și pe care nu le-ai f***t. Este imposibil. Trebuie să le-o tragi, iar ele trebuie să te iubească. Este esențial pentru afacere, pentru că altfel femeile nu au loialitate.”, își învăța Tate discipolii, deloc sofisticați și ei.

Tate le calcula fetelor costul locuinței, al mâncării, al diverselor intervenții estetice și dacă fetele voiau să renunțe, acesta și cele două complice le forțau să rămână pentru a plăti datoriile.

Declarațiile fetelor care NU se consideră victime îi îngroapă pe frați

Toate fetele care au lucrat pentru Tate, inclusiv Beatrice (foto) au declarat ca martore că împărțeau banii după ce li se opreau contravalaoarea datoriilor, lucru cu care ele erau de acord. Însă fetele nu erau angajate și forma lor de colaborare chiar și de bună voie, reprezintă trafic de persoane pentru cei care nu prestează dar încasează bani

Organizația Națiunilor Unite definește cele mai comune 3 tipuri de trafic de persoane: traficul sexual, munca forțată și munca în contul unor datorii pe bani mai puțini decât în mod curent.

Percepțiile oamenilor despre traficul de persoane implică adesea, în mod eronat, doar ideea că femeile sunt forțate să se prostitueze. Acesta este doar un aspect al traficului de persoane. Victimele pot presta oricare tipi de muncă, forțat sau în contul unei datorii, printre altele:
• servitute domestică
• munca agricolă
• de fabricație
• servicii de menaj
• servicii hoteliere
• constructie
• sănătatea și îngrijirea bătrânilor
• saloane de coafura si unghii
• prostituţie
• dans club de striptease”, explică Organizația Națiunilor Unite.

Prima plângere depusă la Poliția Voluntari de una din victimele lui Tate a fost chiar pentru acest fel de trafic de persoane spunând că nu a fost lăsată să plece pentru că abia îi plătiseră silicoanele și trebuia să le achite prin prestarea pe Onlyfans, dar polițiștii au îngropat dosarul penal.

De altfel, în definiția traficului de persoane din Codul Penal românesc, leguitorul a scris: „Consimţământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă.”

Așadar situația fraților Tate este una foarte grea: fetele care fac videochat pentru el nu pot refuza să depună mărturie pentru că în Codul penal românesc aceasta însamnă „mărturie mincinoasă” și pot lua 5 ani de închisoare, iar orice ar declara despre activitatea lor îi îngroapă pe frați și pe complicele lor.

Acesta este motivul pentru care, automat orice fată a lucrat pentru Tate este calificată drept victimă, chiar dacă ea nu se consideră astfel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.