Acasă Actualitate Avocatul fraților Cămătaru, dat în consemn la frontieră

Avocatul fraților Cămătaru, dat în consemn la frontieră

DISTRIBUIȚI

Avocatul fraților Cămătaru, Mihai Costea, condamnat definitiv la 13 ani de închisoare, a fost dat în consemn la fontieră, fiind căutat și la nivel internațional, a declarat, ieri, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan.
Avocatul Mihai Costea (foto) a fost dat, vineri, în urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu pentru a pune în executare sentința instanței supreme, dată într-un caz privind păgubirea Primăriei Capitalei cu 13 miliarde de lei vechi.
În perioada 1998-2001, cei trei învinuiți ar fi utilizat acte false și ar fi recurs la martori mincinoși pentru a obține trei imobile amplasate în zona centrală a Capitalei (două pe strada Speranței și unul pe strada Radu Beller), două din ele fiind apoi vândute.
În aprilie 2005, avocatul Mihai Costea a fost trimis în judecată, alături de alte două persoane, de către procurorii Parchetului Curții de Apel București.
Astfel, în 22 iunie 2006, Tribunalul București i-a condamnat pe Paul Tănăsescu la șapte ani de închisoare, Eugen Scarlat la 12 ani de închisoare și pe avocatul din cadrul Baroului București, Mihai Costea, la 13 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.