Acasă Actualitate Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolșevice Iliescu...

Back in URSS via USL, cântecul de sirenă al scursurilor bolșevice Iliescu și Voiculescu

DISTRIBUIȚI

Duminică și ieri au fost zilele relansării la scenă deschisă a demonicilor Saruman și Sauron, cei doi siniștri (adică de stånga) vrăjitori boșorogi îmbătråniți în rele, adevărații komisari politici ai așa-zisei Uniuni Social Liberale (USL) mai pe scurt a Uniunii Jos Băsescu (UJB). Iliescu și Voiculescu au căpătat în comunitatea online a puștimii istețe aceste nick-uri, care li se potrivesc perfect, așa cum i se potrivește și lui Crin Antonescu nick-ul Chucky, iar lui Ponta – Tonta. Puștimea asta este tocmai ținta electorală a așa-zisei Uniuni, care speră că va găsi suport în masa electorală a tineretului care nu a prins Mineriadele, care nu știe de morții „revoluției“, care nu știe de marile jafuri patronate de securiștii lui Iliescu – SAFI, Caritas, Gerald, FNI. Din acest motiv, de imagine, aparatkicul Iliescu a scos din tolba agitpromului propagandist cartea „tineretului“ Ponta, Crin, Șova etc, plimbați pe sticlă pe post de papagali deșălați, recitatori ai textelor învățate pe de rost în catacombele ideologice ale structurilor ce controlează de fapt circoteca politichiei.
Tataia Iliescu, umplånd ecranul cu fața sa de vampir senil plină de pete cafenii, ca de piele de broască råioasă, a subliniat clar care e rolul Uniunii Slugilor Licheliste (USL): „pavăza libertăților cåștigate la Revoluția din 1989“ – în traducerea din rusa de baltă din capul cårpei kaghebiste: „pavăza infractorilor comuniști, a impostorilor kaghebiști și a tartorilor fărădelegilor aduși la putere de lovitura de stat moscovită“.
Putorile acestea comunistoide cu tot cu papagalii lor de catacombă speră și mizează pe puterea uitării, pe manipularea și „prelucrarea trecutului“ imediat.  În timp ce în fosta URSS sondajele actuale arată că 70% dintre ruși vor să îi îngroape mumia lui Lenin, Realitatea TV îl învie pe leninistul Ion Iliescu! Tupeul nu este că îl dezgroapă, dar mai și defilează cu cadavericul criminal cu måinile roșii de sånge pånă la coate propunåndu-l drept model și mentor al noilor generații. O cårpă kaghebistă reșapată, apretată, călcată și parfumată!
Cine poate fi atåt de naiv, de credul să își dorească restaurarea comuniștilor cu måinile pătate de sånge, cu trădarea în inimi, cu hoția și jaful celor mulți în conștiințe și conturile personale? Ei bine, Trusturile securiștilor Nuș și Felix își încearcă șansa, izbind zi de zi cu ciomagul mediatic, doar doar prostesc pulimea.

Cadavrul sinistrului Iliescu spălat în direct la Realitatea TV

Realitatea TV s-a ocupat intensiv de tămåierea lui Iliescu, prezentat pe sticlă cu mutra deformată de rånjetul său caracteristic, de oligofren surprins cu un morcov în fund, și înconjurat de o șleahtă dintre cele mai ciudate: Hurezeanu, cu un discurs vomitiv de exonerare a crimelor lui Tataia Ilici, Iosif Boda, elefantul asudat de la Ștefan Gheorghiu, aproape decent pe långă Hurezeanu, și fosta mea colegă de la „Ziua“, Miruna Munteanu, cea care a vituperat o viață împotriva criminalului Iliescu, nepoată de general al Armatei Regale, pus la index de bolșevici. Acest ales ansamblu a lins meticulos osemintele putregăite ale bolșevicului, cu a sa aromă specifică de cadavru împuțit, curățind de viermi, în direct, mumia lui Iliescu, atåt pe sub masă, cåt și la vedere, de față cu publicul.
Așezați în genunchi i-au pupat inelul, i-au schimbat delicat vata din nas cadavericului Ilici, l-au aerisit la nădragii asudați suflåndu-i delicat în curul său comunist, pentru a-l cita pe Vladimir Ilici Lenin cel căruia îi datorează Iliescu pånă și patronimicul nu numai ideologia, ca și în cazul altui limbist mai din vechime al lui Iliescu, Vladimir Tismăneanu, al cărui nume – Volodea, provine tot de la tovarășul Lenin. Înaintașul limbiștilor de ieri seară nu poate fi depășit decåt cu greu, dar s-a simțit våna sa din trecut, asimilată pe vårful limbii de Hurezeanu, inspirat de Opera scrisă de Vladimir Tismăneanu, „Stalinism pentru eternitate – o istorie a comunismului romånesc“, o grosolană deculpabilizare a revoluționarului de profesie Ion Iliescu și a faptelor komiterniștilor din gașca sa.
Interviul extensiv găzduit de Realitatea a devenit o încercare penibilă de disculpare a crimelor lui Iliescu, a sistemului instituit de haita sa de bolșevici urmărind tiparul cărții de căpătåi a istoricului personal a lui Iliescu, Volodea Tismăneanu, savantul tătuc al grupării coalizate astăzi în jurul starului de cinema, de tv și de Uniune (USL). Obiectul interviului era întemeierea noii jucărioare politice a lui Iliescu, care nici nu își mai ascunde principalul, unicul obiectiv: răsturnarea prin orice mijloace, „îngroparea lui Băsescu“, pentru a-l cita pe Sorin Ovidiu Vîntu, cel care a anunțat recent că e gata să plătească oricåt oricui îl scapă de problemele penale pe care el le atribuie „dictatorului“ marinar.
În afară de frontul propagandist anti-Băsescu, golănașii lui Vîntu nu mai fac nimic altceva. La Realitatea TV se muncește la greu doar pe munca altora – marea lor „știre“ de ieri era că au luat un interviu unei alte ziariste (Amanpour, nevasta lu’ unu’ Rubin, mare iubitor de arabi), care i-a luat un interviu lui Mubarak. La așa presă cu așa mari ziariști de top – gen BBC, să îl tot crezi pe Stelică Poulică (așa îi zicea Cristian Pațurcă în Piața Universității fostului dealer de bilete la spectacole Stelică Tănase).

Voiculescu: „Garantez că până la 25 martie Băsescu va fi suspendat“

Nici Voiculescu stăpånul Antenelor, „profesorul“ Biancăi Drăgușanu, n-a stat degeaba, a ieșit și el la rampă, secondåndu-l pe bulibașa Vissarionovici Iliescu, șeful de rețea al clanului ticăloșiților. Voiculescu a tråmbițat din goarnă chemånd la marea bătălie împotriva lui Băse, trebușoară care îl privește personal deoarece tocmai s-a finalizat dosarul ICA, (prezentat extensiv doar în „Curentul“), în care Voiculescu personal poate încălța peste 12 ani de pușcărie, pe care se pare că nu prea vrea să-i utilizeze pentru a-și scrie memoriile alături de SOV, cu ale sale alte șapte dosare pe rol, unde ar putea să capete, dacă am fi mai filo-americani, în jur de 80 de ani de penitenciar. La noi nu se procedează la cumulul pedepselor, din păcate, ca la americani, astfel că Vîntu se va alege doar cu vreo 12-13 anișori, dacă firește nu-l va împiedica rotulita cronică să mai ajungă vreodată în sala de judecată.
Cum termenele de finalizare curg exact în acest an, nu doar la cei doi dioscuri ai lui Iliescu, ci și la dosarul Rompetrol, în care Patriciu figurează în top, ca și cap de crimă organizată este evidentă graba viitorilor pårnăiași. Voiculescu a dat și termene deja – pånă pe 25 martie trebuie trecut la procedura de suspendare a lui Băsescu, tot de el introdusă în agenda parlamentară, încă de anul trecut.
„Am anunțat deja că, după constituirea Alianței PSD-PNL-PC, obiectivul următor este schimbarea majorității. În Senat, Opoziția mai are nevoie de un singur vot. Din momentul în care vom avea majoritatea în Parlament, vă garantez că pånă la 25 martie, Traian Băsescu va fi suspendat“, a anunțat Voiculescu, plin de entuzisam, ca un Sauron ce este, aflat la ordinele duhului întunericului, Saruman.
Complotiștii se bazează integral pe puterile oculte ale relicvei comuniste Ion Iliescu, un Saruman de la care se așteaptă activarea armatei de troli alimentați la marele heblu de la Răsărit. Greu de crezut că un manelist ca Iliescu, după cum îl descrie vărul tatălui lui Iliescu, Radu Sava, ce povestea recent tot pe Realitatea că se producea în tinerețea sa cot la cot cu țiganii lăutarii, ca purtător de cobză a ajuns să cobzărească o Romånie întreagă, devenind „blestemul Romåniei“, pentru a-l cita pe fostul deținut politic, Ticu Dumitrescu. Încă de pe atunci se pregătea sinistra cucuvea să le cånte romånilor cåntecul de îngropăciune învățat la Moscova, unde s-a specializat în melodii de top rusești la seceră și ciocan.

Relicva comunistoidă a lui Ilici, lustruită de crema fetidă a „intelectualității“

Este un mister cum a ajuns cobzarul Ilici, din lăutar de Oltenița, să-l întruchipeze pe demonicul Saruman, vrăjitorul devastatoarelor forțe ale întunericului aduse cu tancurile rusești pline vårf cu orci ca vechii Tismenenski, Patapievici, Cornea, Ana Rahbinson Pauker, Iosif Roitman (aka Iosif Chisinevschi), Lev Oigenstein (aka Leonte Răutu), Saul Bruckner (aka Silviu Brucan), Roller și încă mulți alți komisari de aceeași mamă. Nu trebuie însă uitat aportul contemporanilor lui Iliescu, în ridicarea sa pe piedestal.
Iliescu, acest răufăcător, acest rusofil tradător al Romåniei și al romånismului, a fost proslăvit, în 1990, și ulterior, de directori de opinie ca Buzura, Eugen Simion, Sorescu, Andrei Pleșu, Hăulică, Breban, N. Manolescu, a fost susținut public de o întreagă listă de inteleftuali, fie numele lor nemuritor în cartea de rahat a iliescianismului: Gabriela Adameșteanu, Ana Blandiana, Doina Cornea, Anca Oroveanu, Adriana Babeti, Smaranda Vultur, Carmen Mușat, Marta Petreu, Ruxandra Cesereanu, Magda Cårneci, Monica Spiridon, Mariana Celac, Sanda Cordos, Paler, Pavel Cåmpeanu, Oișteanu, Mihai Sora, Doinaș, Liiceanu, Pleșu, Manolescu, Alex. Ștefănescu, I.B. Lefter, Cassian Spiridon, M.H. Simionescu, Dimisianu, Pavel Susara, Dan Oprescu, Andrei Cornea, Andrei Codrescu, Mircea Martin, Antonesei, Stelian Tănase, Leonard Oprea, Mihăieș, Tismăneanu, Gavriluță, Paleologu, Iorgulescu, Patapievici, Sorin Alexandrescu, Negrici… lista de mai sus a fost completată de Paul Goma, cu ocazia unei inedite treceri în revistă a „intelectualilor“ lui Ilici, pupincuriști de frunte din mediul „cultural“.
Se poate spune așadar că, pånă la SOV, Iliescu a beneficiat de un suport consistent din mediul nostru jegos cultural, culturnici premiați și remunerați cu osårdie de un Sorin Ovidiu Vîntu, cel care l-a relansat la debutul acestui an prin contribuția specială lui Hurezeanu, premiantul Herder, via Ana Blandiana, bună prietenară a lui Gogu Rădulescu, tartorul bolșevic care a mijlocit „meditațiile“ și relaxarea unei bune felii a „sectorului cultural“ reprezentat de mulți dintre cei de mai sus, trecuți și pe la vechea Securitate, îninte de ‘89, să le dea pașapoarte și pe la casieria lui Vîntu, în anii din urmă, cu sarsanalele pregătite pentru a fi umplute cu biștarii șterpeliți de cinicul infractor/informator cu sprijinul tot al rețelei vechii Securități, de la pulimea romånească.George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.