Acasă Actualitate „Băga-mi-aș p***-n rasa voastră!” După ce și-a luat lângă Hilton două locuințe...

„Băga-mi-aș p***-n rasa voastră!” După ce și-a luat lângă Hilton două locuințe sociale alăturate, șeful ASSMB a scuipat și înjurat vecinii

DISTRIBUIȚI

La 3 luni după ce a ajuns Director General Interimar al Administrației Spitalelor și Serviciilor Municipiului București (ASSMB), parvenitul Vasile Apostol a obținut de la Administrația Fondului Imobiliar – AFI, Serviciu Public de Interes Local din cadrul Primăriei Municipiului București, o locuință socială constând în apartamentul nr.28 din strada George Enescu nr. 7, etaj 5, Sectorul 1, zona zero a Capitalei, chiar lângă Biserica Albă.
Contractul de vânzare-cumpărare nu l-a încheiat pe numele său, ci pe al cumnatei sale, sora soției, ca să nu se ducă el la pușcărie pentru participație improprie la abuzul în serviciul când funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit, ci ea, Tufeanu Elena Lavinia.
Ca să poată lua apartamentul și să pupe și ele Capitala, cumnățica Tufeanu Elena Lavinia și soacra Tufeanu Nușa, ambele din Dâmbovița, au fost angajate de Apostol la două spitale aflate în administrarea ASSMB, Gomoiu și Colțea.

Imediat ce apartamentul a fost cumpărat, în aprilie 2020, în plină stare de urgență, Apostol a început renovarea, intrând în conflict cu Președintele Asociației de Proprietari din bloc. Conform reclamației depuse la Secția 1 de Poliție de vecini, când aceștia l-au rugat să amâne lucrările având în vedere perioada, Apostol le-a spus că el este directorul Administrației Spitalelor din București și face ce vrea, apartamentul fiind al lui după care i-a amenințat cu bătaia, numindu-i boșorogi.

În data de 29 septembrie 2020, Administrația Fondului Imobiliar a semnat și un contract de închiriere a apartamentului nr. 30 situat la acealși etaj 5 din str. George Enescu nr. 7, Sector 1 cu Pârjol Gabriel, concubinul cumnatei Tufeanu Elena Lavinia, în calitate de locatar al locuinței sociale.
Pârjol Gabriel este „un amărât” care conduce o firmă ce aparține familiei sale, 9 angajați.
În 8.10.2020, un oarecare Pârjol Gheorghe depune o cerere pentru reabilitarea apartamentului 30, închiriat de Pârjol Gabriel și imediat AFI i-o aprobă.
La acel moment, Apostol deja începuse renovarea și a acestui apartament, conflictul cu vecinii degenerând.
Spicuim din plângerea depusă de aceștia împotriva lui Apostol care pe 17 septembrie 2020 a avut o nouă manifestare de director plătit din banii noștri, ai bucureștenilor: „Tăbărâse cu picioarele pe ușa noastră, ca și prima dată în luna aprilie 2020. Am deschis eu ușa și împingea să intre peste mine în casă. A venit și soțul meu. Cineva l-a tras de la ușă și el a început să înjure și să-și bage organul genital (probabil că are unul cât să ajungă la tot partidul din care face parte) – în soțul meu (85 de ani) în mine (69 de ani), în casa noastră, în neamul nostru – în rasa noastră???!!! După ce a repetat obsesiv de vreo 30-40 de ori același lucru etalându-și organele genitale și aruncând cu ele pe pereții holului nostru, a început să ne scuipe. Avea atâta flegmă de parcă o băuse înainte. Are o deficiență – se bâlbâie, deci e normal.”, scrie în plângerea sa, o doamnă din bloc care a și chemat salvarea.

Mai bune dovezi pentru procurori că actul de vânzare-cumpărare și contractul de închiriere sunt simulate ce ar putea fi, decât declarațiile martorilor cărora în mod continuu inteligentul Apostol le-a spus că apartamentele sunt ale lui, s-a identificat ca fiind Directorul ASSMB și face ce vrea.

Bineînțeles că Apostol nu a obținut pe ochi frumoși sau pe flegme apartamentele, ba chiar pe una dintre funcționarele AFI, Ciocan Maria Magdalena, a transferat-o la ASSMB, iar acum „lucrează” chiar la cabinetul Directorului General.

Am trimis întrebări despre acordarea de locuințe sociale neamurilor lui Apostol, cum se calificau acestea pentru ele, cum i-au aprobat cererea lui Pîrjol Gheorghe pentru renovarea apartamentului închiriat de Pîrjol Gabriel și care a fost implicarea lui Ciocan, dar deși termenul legal a trecut, nu am primit răspuns, motivându-ni-se telefonic că la juridic se așteaptă un răspuns oficial de la Poliție dacă ne pot oferi informațiile pentru a nu interfera cu dosarul penal pe acest subiect. Ceea ce înseamnă că acordarea ilegală a celor două locuințe sociale lui Apostol este anchetată de organele penale.
De-acum așteptăm răspunsul la întrebările noastre direct în comunicatele procurorilor, nervosul director al ASSMB deja fiind luat în vizor pentru angajările ilegale.

6 COMENTARII

  1. Ma bucur ca descoperiti pe zi ce trece toate”MINUNATIILE” facute de acest PACALICI care se crede Dumnezeul Bucurestiului si nu numai. Oameni buni,foarte multi dintre noi stim de aceste apartamente chiar de la el(se lauda tot timpul ca a reusit sa dea niste tunuri !!!). Cautati locuinte si pe la mare (tot de la el cunostem situatia). Toti din familie de la mic la mare sunt vai steaua lor, mama,frati,socri,cumnata,nevasta-sa nu mai vorbim(nu stie nici sa scrie). Oare este normal ca acest incompetent sa conduca o asemenea institutie si sa-si bata joc de angajatii care doresc sa munceasca cinstit????? Este rusinos ca acest individ ,parvenit sa unileasca medicii cu experienta si pe toti care ii ies in cale. Peste tot pe unde merge scoate in evidenta cat de tare si mare este, ca poate sa faca ce vrea. Cat sa mai putem indura???? Va rugam sa cercetati in continuare! Scapati-ne de acest MONSTRU cu chip de om.

  2. Subscriu la tot ce a scris „Irina”… Afirmatii 100% adevarate… Are rude si pile in toate spitalele… Baga efectiv pe gatul managerilor toti analfabetii si incompetentii posibili… care, evident stiu sa puna X si sa numere banii. Altceva ce le trebuie?

  3. Afi imobiliare deține imobile EDITAT care locuiesc în ele nu mai plătesc chirie de mult timp. Mai ales cele pe litigii. Furturile de curent, apa etc sunt la ordinea zilei în imobilele afi București. Acest EDITAT care a cumpărat de la afi imobiliare este cel mai bun exemplu cine locuiesc în locuințe sociale. Trebuie desființat afi sau icral și toate celelalte imobile sa fie retrocedate proprietarilor de drept.e plin București de maghernite EDITAT administrate la mișto de AFI IMOBILIARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.