Acasă Actualitate Băsescu: ‘Căpușa acestei țări se numește Dragnea, nu Iohannis’

Băsescu: ‘Căpușa acestei țări se numește Dragnea, nu Iohannis’

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea e o căpușă de care această țară trebuie să scape, a declarat senatorul PMP Traian Băsescu, pentru B1 TV. Declarația vine după ce șeful PSD a susținut, într-un miting electoral la Suceava, că e „momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

”Deci căpușa acestei țări se numește Dragnea, nu Iohannis. El e căpușa de care trebuie scăpat!”, a insistat fostul președinte al României.

Băsescu a avut și un scurt comentariu despre Tudorel Toader: ”e un om care mi-a fost antipatic toată viața lui mai ales când era la CCR și eu președinte, că mă bloca. Însă, Toader știe carte și a făcut câteva lucruri bune: a reușit să separe cariera magistraților, să stabilească termene de vechime ca să ajungi procuror sau judecător de Înaltă Curte / Parchet General, a scos Secția specială din DNA și a plasat-o într-un loc neutru. Asta nu înseamnă că tolerez prostia pe care a făcut-o această secție, cerând dosarul Tel Drum, ocazie cu care s-a devoalat. Eu cred că Toader a lăsat niște urme, dar a lucrat într-un mediu extrem de ostil. Din câte știu, a venit pe filiera ALDE, și-a imaginat că o să fie mai liber decât a fost și, la un moment critic, n-a percutat. Dacă era slugă scotea ordonanțele. Eu l-am apreciat că a rezistat presiunii”.

”Eu îmi doresc extraordinar de mult să fie bătut PSD-ul. O viață-ntreagă m-am bătut cu ei. Am încercat o dată și a rezistat nouă luni un parteneriat cu PSD, în anul electoral 2009, alegeri prezidențiale. Îmi doresc să fie bătut în primul rând pentru modul cum guvernează în mod tradițional.
A intervenit o singură mare evoluție și dramatică în guvernarea PSD. Dacă totuși înainte de 2004 mai aveau niște oameni și nu puteai spune că n-aveau miniștri cel puțin cu prestanță, dacă nu și performanți, uitați-vă ce specimene au acum! De la vârful partidului, de la Dragnea, care și acum e convins că poate să guverneze o țară în stil președinte de CJ Teleorman, și mergeți la miniștrii unul câte unul. Sunt jalnici! Nu mai vorbim de analfabetismul economic și de analfabetismul funcțional care se vede de la prim-ministru până la ultimul ministru.

În condițiile astea, e posibil să alunece la vale PSD și pe fondul concentrării efortului mediatic și de influență pe salvarea lui Dragnea. Eu nu-l acuz încă, când îl va acuza justiția, o să-l acuz și eu. Ce știu cert pentru o acuzație pe care o are și n-o recunoaște e că la referendumul pentru care a fost condamnat s-au furat două milioane de voturi: oameni din străinătate care n-au călcat prin România, dar au figurat ca fiind semnatari și votanți în secțiile de votare”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

2 COMENTARII

  1. Imi pare rău că nu lăsați liber rubrica comentariilor! Așa face și DC News, mai nou EVZ.
    Este un motiv pentru care, deși in general sunt de acord cu opiniile exprimate de Dvs, nu voi mai intra pe site.
    Păcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.