Acasă Actualitate Băsescu, îngrijorat pentru căderea sub factorul politic a „Doi și-un sfert”

Băsescu, îngrijorat pentru căderea sub factorul politic a „Doi și-un sfert”

DISTRIBUIȚI

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară că nu crede că anume structuri de securitate națională vor rezista în fața politicului.  întrebat ce instituţii vor rezista atacului „mai-marilor zilei”, că din punctul său de vedere, Poliţia şi DGIPI nu vor rezista, şi a ţinut să menţioneze că nu îi este teamă de o nouă suspendare.

„Nu cred că Poliţia va rezista, DGIPI nu va rezista, pentru că avem realităţile din urmă”, a spus Băsescu, precizând că Poliţia a fost „foarte obedientă în vremea lui Năstase, iar la sediul PSD se stabilea cui se face dosar şi cine mai merge în puşcărie”.

Preşedintele a mai spus că SRI, DNA, ICCJ, DIICOT sunt instituţii care vor rezista. „Instituţiile guvernamentale nu vor rezista”, a mai spus Băsescu. Traian Băsescu a vorbit şi despre suspendare, apreciind că, în opinia sa, nu consideră că mai este posibilă. „De temut, nu mă tem (..) Nu te poţi teme de nişte politruci, Nu am sentimentul de frică, în ceea ce priveşte politica. Ei gândesc, cel mai mult şi-ar dori turnătorul Voiculescu, pentru că el îşi dă seama că poate riscă o condamnare şi poate vine un subordonat de-al lui la Cotroceni să îl graţieze”, a precizat Băsescu, afirmând că „Ponta este un subordonat al lui Voiculescu”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.