Acasă Actualitate Băsescu șterge pe jos cu CT Popescu, tonomatul lui SOV

Băsescu șterge pe jos cu CT Popescu, tonomatul lui SOV

DISTRIBUIȚI

Președintele Traian Băsescu a declarat ieri la RRA că afirmațiile sale despre implicarea medicilor în actul de justiție au strârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, marii jurnaliști, unii chiar „comandanți de crucișătoare“ de presă întrebându-se de ce se amestecă șeful statului. Referirea președintelui a fost în legătură cu intervenția extrem de mediatizată de către iRealitatea a lui Cristian Tudor Popescu, crucișătorul deontologilor plătiți regește de SOV, care l-a acuzat pe președinte că se amestecă în treburi care nu-l privesc.  
„Aș face o remarcă ce a stârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, cea legată de implicarea medicilor în actul de justiție. Și am văzut mari ziariști, unii chiar comandanți de crucișătoare de presă, spunând «Ce se amestecă președintele?». Și pot să-i răspund acestui «căpitan de crucișător» că atâta timp cât stăpânul lui nu poate merge în fața instanței pentru că primește de la un ginecolog adeverință că e bolnav cu inima sau își crapă rotula în trei, dar nu vede nimeni nicio radiografie, nu pot să nu spun lucrurile acestea“, a afirmat ieri Traian Băsescu.
El a apreciat că „de la Omar Haissam până la Vîntu, până la toți, sunt foarte bolnavi“.
„Când pun mâna pe banul public, nu-s bolnavi. Altfel, dă boala în ei repede și sar tonomatele să-i apere cât îs de bolnavi, sau «cum își permite președintele să pună sub semnul întrebării?» că ginecologul îi dă certificat medical că-i bolnav de inimă stăpânului postului de televiziune. Deci, nu sunt dispus să le las fără replică slugărnicia asta față de unul care-ți dă un ban din când în când“, a mai spus Băsescu.
El a precizat că va face aceste afirmații „oricât s-ar supăra marele jurnalist“.
Președintele Traian Băsescu a declarat marți că medicii au avut influență în justiție în recursul la arestarea preventivă a lui Constantin Nicolescu, menționând că operația acestuia a fost făcută de un medic care l-a operat și pe Omar Hayssam de cancer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.