Acasă Actualitate Băsescu: Strategia economică și privatizările s-au discutat la sediile lui Patriciu și...

Băsescu: Strategia economică și privatizările s-au discutat la sediile lui Patriciu și Vîntu

DISTRIBUIȚI

Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la sediul său de campanie, că „mogulii“ din spatele lui Klaus Iohannis sunt ca rechinii, se învârt în jurul datei de 6 decembrie pentru că „li se pare lor că acolo este prada“ și că-i va apăra pe români de lăcomia acestora.
El a ținut să le dea acestora o veste „proastă“.
„Ziua de 6 nu le va aduce bucurii. Eu voi continua să apăr de lăcomia lor interesele românilor, indiferent cât de tare i-ar supăra și cât de mult m-ar șicana împreună cu partenerii lor din politică în îndeplinirea mandatului. Sunt hotărât să nu-i las să-și înhațe prada“, a adăugat Băsescu.
Acesta s-a referit la întâlnirea de la GRIVCO, unde ar fi fost decis sprijinul pentru Iohannis, dar și la întâlniri care au avut loc în această săptămână la sediul fundației lui Dinu Patriciu și la întâlnirea Patriciu-Vîntu, despre care presa a relatat.
A menționat că la sediul firmei lui Dan Voiculescu s-a discutat strategia politică, structura guvernului și numele premierului, la fundația lui Dinu Patriciu s-a vorbit de strategia economică și programul de guvernare, iar la Sorin Ovidiu Vîntu, de privatizări și vânzări-cumpărări.
„Crede cineva că la sediile firmelor acestor domni s-a discutat despre interesele cetățenilor?“, s-a întrebat Băsescu, într-o conferință susținută la sediul său de campanie.
Șeful statului a mai întrebat dacă este corect ca oameni politici importanți, precum Ion Iliescu, Crin Antonescu, Adrian Năstase, Teodor Meleșcanu, Radu Stroe, să fie convocați la sediile firmelor „mogulilor“ și toate acestea pentru a se discuta lucruri importante pentru țară.
„E corect ca întâlniri la care se decid lucruri atât de importante să se desfășoare pe ascuns? Le-a devoalat presa“, a adăugat el.
Traian Băsescu a mai spus că îl îngrijorează, „în modul cel mai sincer“, că astfel de decizii se iau în absența premierului propus de această alianță.
„De ce prim-ministrul este ținut în afara deciziilor importante?“, a mai spus el, apreciind că se pare că, într-adevăr, acesta va fi absolut independent de orice decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.