Acasă Actualitate Bica regretă că a scris NOUL COD PENAL în ajutorul procurorilor

Bica regretă că a scris NOUL COD PENAL în ajutorul procurorilor

DISTRIBUIȚI

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat la România TV că fosta șefă de la DIICOT regretă că a contribuit la scrierea Noului Cod Penal.
Nu e amuzantă infractoarea asta de Bica? Dacă ea nu era arestată, ar fi lăudat minunatul său cod și ar fi reținut și inculpat cu maximă satisfacție persoane care au făcut fapte infinit mai mici decât cele făcute de ea și amicul ei, fostul polițist judiciar Ionuț Mihăilescu.

Între 2009 şi 2012, Alina Bica a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei şi a făcut parte din comisiile care au lucrat la noile coduri penale. Acum, Alina Bica, aflată în arest în dosarul retrocedărilor ilegale, regretă că este victima propriei lucrări., Ei, păpusă, nu-i pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește!

„Alinei Bica îi pare foarte rău că a contribuit la scrierea Noului Cod Penal. Este îngrozitor acest Cod și, după opinia mea, trebuie schimbat pentru că, deși par sancțiunile mult mai blânde faţă de vechiul Cod, se uită faptul că se adună câte o treime din fiecare pedeapsă pentru faptele respective. Deci, dacă ai zece fapte, ajungi ca domnul judecător la 22 de ani (judecătorul Mircea Moldovan, condamnat alături de omul de afaceri Dan Adamescu în dosarul privind intervenţii în cauze de insolvenţă – n.r.). Păi pe cine a omorât domnul judecător ca să ia 22 de ani?

Alina Bica regretă că a făcut Noul Cod Penal mai mult pentru procurori decât pentru societatea civilă. Până la urmă, Codul Penal și Codul de Procedură Penală sunt aplicabile oamenilor”, a dezvăluit Laura Voicu la România TV. Păi acum e târziu pentru regrete. Bica va lua pe noul cod penal peste 25 de ani de închisoare. Și pentru conformitate, Judecătorul Moldovan a fost condamnat pe Codul vechi. că era mai favorabil, adică pe noul cod lua mai mult decât Hayssam pentru terorism și încă vreo zece infracțiuni economice. Nu-i deșteaptă Bica?

Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş şi fostul consilier Florentin Mihăilescu rămân în arest. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ca nefondate contestațiile formulate de fosta şefă a DIICOT și de ceilalți inculpați în dosarul Retrocedărilor împotriva deciziei din 27 ianuarie a judecătorului de Cameră Preliminară – secția penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.