Acasă Actualitate Birchall a anulat procedura de selecție a procurorului general începută de Tudorel

Birchall a anulat procedura de selecție a procurorului general începută de Tudorel

DISTRIBUIȚI

Procedura de selecţie a procurorului general de pe al Parchetului de pe langa Înalta Curte de Casaţie şi Justitie (ICCJ) şi procedura selecţie a adjunctului membrului naţional la Eurojust au fost suspendate, a declarat Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei, într-o declaraţie de marţi, transmisă la B1 TV.

„Am decis revocarea, cu efecte imediate, a următoarelor proceduri:

1. Procedura de selecţie a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ);
2. Procedura de selecţie a adjunctului membrului naţional la Eurojust”, a declarat Ana Birchall.

„Precizez faptul că procedurile de selecţie vor fi reluate în perioada imediat următoare. Detaliile referitoare la depunerea de candidatură, calendarul procedurilor şi alte informaţii de interes vor fi comunicate în timp util.”, a adăugat ministrul Justitiei.

„Voi pleca la Bruxelles unde voi participa la primul summit SUA-UE în domenuiul energiei. Am confirmat participarea la acest summit de mai bine de o lună de zile. Voi avea şi o întâlnire bilaterală cu un membru marcant al Administraţiei Trump”, a completat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.