DISTRIBUIȚI

Toți PSD-iștii cred că Adina Florea îi va salva de închisoare. Ion Iliescu nu face excepție, dar chiar dacă nu mai apucă să fie condamnat va rămâne în istorie ca președintele care l-a ucis pe predecesorul său printr-o lovitură de stat pe care a mimat că o transformă în revoluție, omorând mii de oameni. Chiar dacă va invoca prostia, în sensul că nu a prevăzut efectul acțiunilor sale, morții de la groapă nu se mai întorc iar el trebuie să plătească pentru acțiunile sale.

Astăzi avocații lui Ion Iliescu vor depune astăzi o plângere la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Vizați de acuzațiile de abuz în serviciu sunt atât procurorul general Augustin Lazăr, cel care coordonează activitatea procurorilor de la Parchetul General, cât și procurorii care au instrumentat dosarul, conform informațiilor obținute de România TV.
Până și nenorocitul de Dan Voinea a decis după vreo 20 de ani de la revoluție că Ion Iliescu trebuie judecat pentru sângele vărsat.
Procurorii care l-au trimis în judecată pe bolșevicul trădător de țară trebuie felicitați, nu anchetați! Dreptate, ochii plânși vor să te vadă!

Citiți articolele scrise în ziarul Curentul despre crimele lui Ion Iliescu din decembrie 1989 cu mărturii și documente AICI. Iliescule, chiar dacă procesul penal nu se va încheia până la moartea ta, așa vei rămâne în istorie, criminalule!

Citiți și cum Din fruntea UASCR, Iliescu a girat reprimarea mișcărilor studențești de la sfârșitul anilor ’50

6 COMENTARII

 1. Cred că dta cea care ai scris acest articol,stai foarte prost la capitolul bun simț și cei șapte ani de acasă.Dar „compensezi”cu un apetit nemărginit in a minți cu nerușinare și cu un tupeu fără limită în bucuria manipulării.Cand și cum a trădat I.Iliescu tara?Pentru dta o tânără
  cu siguranță,debusolata și frustrata, toți PSD-istii trebuie arestați,toți sunt hoți!Atunci ce sa mai spunem de gasca lui Basescu,care a năruit toată România.Am inteles,faci parte dintre monștrii # rezist basisto-iohanista

  • Să afli și dta ce au scris procurorii în rechizitoriu: că Iliescu a trădat dar s-a prescris răspunderea penală.
   „Se observă că persoanele implicate în solicitarea de ajutor militar sovietic (trădare, conform legislaţiei penale), sunt aceleaşi faţă de care prezentul rechizitoriu reţine săvârşirea crimelor împotriva umanităţii, în circumstanţele arătate. Prin prisma acestei realităţi, prin raportare şi la probele administrate, în mod firesc se evidenţiază un liant, o continuitate logică, între consemnările din capitolul I (contextul internaţional), filosovietismul evident al componenţilor „grupului Iliescu”, acceptarea noii puteri din România de către URSS, reactivarea unor militari de o anumită factură şi (nu în ultimul rând) uciderea lui Ceauşescu Nicolae.
   La nivelul anului 1989, Codul Penal în vigoare stabilea că este infracţiunea de Trădare „Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima ori ştirbi unitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin acţiuni de provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupării militare străine”. Pedeapsa pentru trădare era cea capitală sau închisoarea de la 15 la 20 de ani.
   Se constată că anchetele anterioare efectuate cu privire la Revoluţia din decembrie 1989 nu au avut niciodată ca obiectiv edificarea cu privire la această conduită, între timp survenind prescripţia răspunderii penale pentru o eventuală infracţiune de trădare.”

   Ai înțeles măcar acum, după 30 de ani? Sau e prea greu pt. dta?

  • Bă, ești bătrân și prost. Ați pierdut tot comuniștilor! Rataților! Copiii voștri sunt slugile imperialiștilor occidentali, papagalilor! Ori aici, ori prin străinătate! Până și pensia (sau salariul de bugetar) ți se plătește din contribuțiile multinaționalelor că statul mai produce p**a! Tot ce mănânci și bei e din banii de pe urma monștrilor #resist. Ha, ha, ha! A făcut Iliescu rahatul praf! O fi pătimașă ziarista dar le spune bine!

  • Pai a dat telefon la Moscova sa spuna cine e si sa ceara cine stie ce aprobare, sprijin etc.
   L-a trimis pe Kostyal, un spion GRU dovedit, sa il aresteze pe Andruta Ceausescu.
   A fost parintele coruptiei si al instrainarii tarii pe nimic. Coruptia la nivelul lui este tradare de tara.
   Crima de genocid #1: mortii din 1989. Cati „teroristi” a prrins? Daca ai fi trait in anii aceia ai fi stiut ca nu aveai cum sa ai o arma sau gloante pe vremea lui Ceasca.
   In 13-15 Iunie, evenimentele au fost orchestrate de el. Am vazut destul atunci ca sa stiu ce spun. Si aceea a fost crima de genocid #2.
   Fiecare psdist e un ticalos. E ca si cum ai adera azi la partidul lui Stalin, sau al lui Hitler. Toti sunt corupti, hoti, ticalosi. Toti sunt acolo ca sa fure pentru ei. Majoritatea absoluta iau bani nemunciti si au averi obscene pe care nu le pot justifica. Toti pesedistii ar trebui adunati, dusi pe stadioane si executati, iar averile lor confiscate (confiscare extinsa) in beneficiul statului Roman.

 2. Pt PSDisti
  Revolutie a fost pana a fugit nea Nicu cu elicoperu.Dupa au aparut asazisi teroristi care erau de fapt securisti pe de o parte si emanati revolutiei condusi de Ion Iliescu pe de alta, comic aici este ca terotisti nu trageau inspre balconul TVR de unde „Iliescu si emanati luptau cu pieptul gol in fata gloantelor”ci aiurea omorand oameni nevinovati au mai dat si militari niste ordine aiurea de s-au omorat uni pe alti cica s-a gresit sub emotia evenimentului dupa care i-au adus pe Leana si Nicu i-au executat si imediat s-a facut liniste in Bucuresti si in tara.Intre timp creasera emanati F.S.N.care nu era partid politic deci nu urmarea puterea ci asigura trecerea de la dictatura la democratie asa spunea Iliescu dupa o luna l-au transformat in partid politic au protestat taranisti si liberali degeba.Au mai fost si protestatari din piata uniri de care s-au ocupat tot securisti care aveau nevoie de acoperire asa ca au veni mineri cu lozinca aia „noi muncim nu gandim”13-15 iunie 1990 si asa au facut curat in piata.Acum toata lumea stie dece au facut F.S.N.isti toate faptele astea,fosti trebuiau sa pastreze puterea cu orice pret si au pastrato.

 3. LEGEA este o interpretare a faptelor si circumstantelor !
  Conform acestui postulat , CRIMELE ÎMPOTRIVA UMANIT0TII NU POT FI PRESCRISE !
  nu se precizeazà circumstanta temporalà : cîti ani dupà comiterea acestor fapte ? 50 , 95 , 200 , 2000 ani ?
  Care este limita ce desparte o REVOLUTIE DE O LOVITURA DE STAT ?
  CINE STABILESTE ACEASTA LIMITA ? JUSTITIA , ISTORIA , UN REFERENDUM?

  SI SE POATE DIALOGA DECENT SI NU INJURIOS ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.