Acasă Actualitate Candidata USR PLUS la Primăria Ovidiu, sechestrată de un interlop

Candidata USR PLUS la Primăria Ovidiu, sechestrată de un interlop

DISTRIBUIȚI

„După modelul patentat de PSD, în loc de dezbateri de idei şi proiecte, oamenii PNL din teritoriu preferă încercările de intimidare a candidaţilor USR PLUS. Cel mai recent incident s-a consumat în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, unde un apropiat al primarului în funcţie a încercat să-i sechestreze pe candidaţii Alianţei.

USR PLUS a depus o plângere penală în acest sens şi condamnă modul murdar, tot mai violent, în care partidele aparţinând vechii clase politice înţeleg să facă, peste tot în ţară, campanie electorală.

În cursul zilei de miercuri, în timp ce se aflau la groapa de gunoi a oraşului Ovidiu, pentru a vedea cum sunt prestate serviciile pentru care locuitorii plătesc tot mai mulţi bani, Doina Cojocaru, candidata USR PLUS la Primăria oraşului Ovidiu, şi Daniel Balaeş, vicepreşedintele USR Ovidiu, au fost împiedicaţi să mai plece de un cunoscut personaj pe plan local, apropiat al primarului în funcţie, George Scupra.

„Am fost intimidaţi în cel mai interlop stil posibil de către Nelu Funda, unul dintre apropiaţii primarului în funcţie George Scupra, primar care, de mai bine de o lună şi jumătate, refuză să facă public contractul de salubritate pentru care oamenii plătesc. Vizibil deranjat de prezenţa noastră acolo, acest domn Nelu Funda, cunoscut în oraş ca fiind şeful gropii de gunoi, a închis porţile şi le-a blocat, îngrădindu-ne posibilitatea de a părăsi zona. Am depus aseară o plângere penală pentru două infracţiuni. Jalnice metode de a face campanie electorală şi jalnice metode de a conduce un oraş”, declară Doina Cojocaru, candidata USR PLUS la Primăria Ovidiu.

George Scupra, actual primar, candidat din partea PNL pentru un al treilea mandat, este fost membru PSD, partid de la care a „împrumutat”, după cum se vede, atât atitudinea de jupân al oraşului, cât şi tehnicile murdare de campanie.

De la începutul acestei campanii electorale şi chiar dinaintea debutului oficial, reprezentanţii şi candidaţii vechilor partide politice s-au întrecut în acţiuni împotriva candidaţilor USR PLUS. Fie că a fost vorba de demolarea cu excavatorul a panourilor Alianţei şi de sabotarea conferinţelor de presă ale candidaţilor USR PLUS, fie de clipuri fake distribuite în spaţiul virtual.

În loc de soluţii concrete şi de dezbateri de idei şi proiecte în beneficiul românilor, vechile partide politice apelează la tentative de intimidare şi la diversiuni menite să distragă atenţia oamenilor de la problemele reale de care se izbesc, zi de zi, în oraşele lor.

Nu vor reuşi! Nu ne este frică, mergem mai departe şi vom continua să ne prezentăm candidaţii şi soluţiile pentru Bucureşti şi pentru întreaga ţară. Schimbăm România, stradă cu stradă, oraş cu oraş!”, transmite Alianța USR-PLUS într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.