Acasă Actualitate Casa de sondaje a unei deputate PSD a ieșit azi cu date...

Casa de sondaje a unei deputate PSD a ieșit azi cu date care o dau pe Gabriela Firea pe primul loc

DISTRIBUIȚI

Numindu-l jolly joker pe Nicușor Dan, CURS,  aparținând familiei Iosif Buble (jurnalist)-Diana Tușa (deputat PSD) scoate un sondaj pentru alegerile locale din București, realizat în luna februarie care arată că „actualul primar general al Capitalei e în continuare preferatul bucureștenilor, urmată de candidați ai celorlalte partide în funcție de variantelor testate.”, scrie stiripesurse.ro, site aparținând lui Iosif Buble.

Astfel CURS prezintă următoarele cifre:

Vot politic: PNL – 34%, PSD – 27%, Alianța 2020 USR-PLUS – 24%, PMP – 7%, Pro Romania 4%, ALDE – 2%, Altul – 2%,

Dacă ar candida următorii: Gabriela Firea – 33%, Traian Băsescu – 24%, Nicușor Dan – 17%, Violeta Alexandru – 15%, Vlad Voiculescu – 7%, Altul – 4%

Dacă ar candida următorii: Gabriela Firea – 35%, Rareș Bogdan – 30%, Nicusor Dan – 17%, Theodor Paleologu – 8%, Vlad Voiculescu – 5%, Altul – 5%

Sondajul a fost realizat în perioada 14-24 februarie pe un eșantion de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul respondenților. Datele sunt ponderate, iar marja de eroare este de plus/minus 3% la un nivel de încredere de 95%.

1 COMENTARIU

  1. Daca cineva de la Curentul este interesat se poate verifica : Diana Tuse a cumparat CURS de la deputatul PSD de Brasov Marius Dunca se vede si suma transata.Iosiv Buble detine stiripe sure si bine ADAPAT la banii publici prin PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.