Home Actualitate Ce-a fost și ce-a ajuns: Măgureanu mai amenință doar cu plângere de...

Ce-a fost și ce-a ajuns: Măgureanu mai amenință doar cu plângere de denunț calomnios

DISTRIBUIŢI

Blondă și calină, nora lui Virgil Măgureanu s-a prezentat ieri la DNA pentru a depune mai multe plângeri împotriva fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu. Începând cu 1990 când fostul securist a scos din nou capul în lume după ce Ceaușescu îl exilase cu domiciliu obligatoriu la Focșani ne-am tot întrebat cine vreodată îl va îngropa pe acest criminal. Imre Asztalos, pe numele său adevărat e distrus chiar de mama nepoatei sale. Cu o față impecabilă, obținută cu ajutorul specialiștilor, Alina Măgureanu (fostă Petre)  a povestit în emisiunea Ultimul Cuvânt, de pe B1 TV, că a depus și va mai depune plângeri împotriva fostului șef SRI și a familiei lui pentru că dorește să se respecte legea. Alina a mai spus că Măgureanu este încă un om foarte influent, iar ea a fost bătută de fostul soț de mai mai multe ori, iar polițiștii nu i-au făcut dreptate tocmai din cauza puterii pe care o are Măgureanu.

Alina a povestit cum Măgureanu intră la instanțe pe ușile rezervate judecătorilor și procurorilor iar ea s-a declarat nemulțumită și indignată. Dar ce nu spune prințesa e cum a beneficiat de puterea și banii fostului Imre în cei 20 de ani de relație și căsnicie cu Măgureanu junior.

Apoi Alina a confirmat că soțul ei a construit un bloc lângă Herăstrău unde a cumpărat și Crin Antonescu un apartament cu un preț între 300.000 și 500.000 de EURO și a povestit cum Măgureanu, acum vreo două luni mi-a sechestrat actele firmei la care sunt 90% acționar. Am cerut actele și mi s-a transmis telefonic că actele sunt în seiful dânsului și că nu mi se pot da. Când i-am dat un SMS fostului soț și i-am transmis că vreau să merg la poliție, acesta m-a amenințat că va face o plângere împotriva mea pentru denunţ calomnios”, a povestit Alina Măgureanu, în emisiunea moderată de Cătălin Striblea.
Se vede că Virgil a ajuns o ruină penibilă dacă face astfel de amenințări. În 1990 amenința studenții cu pușcăria, cu violul, cu arestarea părinților. Nu direct, ci prin rahații din jurul lui.

La final, Alina a cerut „instituțiilor abilitate din această țară să nu mai dea amânări aiurea în procese, să nu mă mai plimbe pe la tot felul de, du-te la parchet, de la parchet la nu știu unde doar ca să mă plimbe să-mi piardă timpul. Cred că lucrurile trebuie să fie mult mai clare.”
Așadar nepoata lui Măgureanu (fost  Asztalos) e crescută de fata asta care a înțeles că acțiunile judecătorilor și procurorilor au ca scop s-o facă pe ea să piardă timpul. De vis!

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.