Acasă Actualitate Ce a răspuns la Alba Iulia alunecosul ministru al Justiției despre OUG...

Ce a răspuns la Alba Iulia alunecosul ministru al Justiției despre OUG pentru amnistie și grațiere

DISTRIBUIȚI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a răspuns, joi, la Alba Iulia, întrebat dacă va fi dată vreo ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere: „În repetate rânduri am spus şi voi face şi eu, precum altcineva: la această întrebare am mai răspuns. Şi rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare. Eu vă respect şi vă înţeleg interesul, care, până la urmă, e de ordine publică, dar această întrebare mi-a fost pusă de foarte multe ori. Ceea ce am răspuns este valabil şi astăzi”, a afirmat Toader după şedinţa festivă de guvern.

Toader ne spune azi că v-am răspuns în trecut, în trecut spunea că va răspunde în viitor.

Ministrul Justiţiei a declarat, în 6 noiembrie, întrebat dacă va da o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, că va răspunde la momentul potrivit.

„Vă daţi seama ce mare informaţie vă dau eu acum dacă voi spune da sau dacă voi spune nu. Nu cred că vă puteţi văita de faptul că eu nu am avut reacţii şi poziţii publice, dar toate la vremea lor. Niciodată nu v-am spus că la primăvară nu ştiu ce am să fac, toate la timpul lor. (…) Vă voi răspunde la momentul potrivit”, a explicat Toader atunci.

În urmă cu două zile, Dragnea îi dădea ultimatum lui Tudorel Toader să găsească o soluție urgentă pentru amnistie și grațiere

Atuul folosit de Dragnea în negociere este votul din Senat privind ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu care îl susține pe Tudorel Toader. Deocamdată PSD nu a anunțat cum va vota în cazul luării de mită de 800.000 de Euro de către Tăriceanu de la Fujitsu Siemens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.