Acasă Actualitate Ce prostii a mai debitat ministrul Ramona Mănescu la televizor. Diplomații râd...

Ce prostii a mai debitat ministrul Ramona Mănescu la televizor. Diplomații râd de ea și de Dăncilă

DISTRIBUIȚI
După atentatul terorist din Kabul asupra zonei verzi unde se află ambasade și alte obiective străine, Ramona Mănescu a intervenit precipitată la Antena 3 și a povestit pe nerăsuflate că atacul a vizat Ambasada României, informație dezmințită apoi de MAE printr-un comunicat oficial și că diplomatul ucis a murit cu arma-n mână apărându-i pe ceilalți, ceea ce a devoalat faptul că de fapt omul era militar și era diplomat sub acoperire, informație nedestinată publicității.
De asemenea, Mănescu a mai declarat că, după stabilizarea situației, diplomații români vor fi readuși în țară cât mai repede posibil.
Desigur că și aceasta este o afirmație prostească pentru că Ambasada noastră nu poate fi desființată iar diplomații nu pot fi înlocuiți in corpore că s-a speriat madam Ramona.
Astăzi Mănescu a fost nevoită să retracteze afirmația răspunzând unei întrebări prietenoase puse de site-ul apropiat PSD, condus de Bogdan Chirieac, autointitulatul „Sunt pielea p…ii!”
Întrebată într-un interviu la DCNews dacă diplomaţii români din Kabul vor fi readuşi imediat în România, ea a menţionat că aceştia vor să îşi continue misiunea şi vor rămâne acolo: „Să ştiţi că noi le-am cerut oamenilor noştri să vină acasă, dar au spus că nu vor să îşi încheie misiunea brusc, ei vor să îşi continue misiunea şi vor rămâne acolo. Diplomaţii români rămân acolo. Să ştiţi că diplomaţii români sunt nişte oameni deosebiţi (n.a.- poate ea avea dubii, noi nu!), peste tot pe unde sunt, dar aceştia, care sunt în nişte zone de conflict, sunt nişte oameni, poate, dispuşi în orice moment la fapte eroice. Îşi asumă. Când te duci într-o zonă de conflict îţi asumi, practic, şi astfel de situaţii. Ei nu sunt cu familiile acolo. Nu sunt zone în care poţi merge cu familia, nu vorbim de Paris sau de Londra, vorbim de zone de conflict şi nu ar fi potrivit să trimiţi oameni cu familia acolo”, a declarat Mănescu.
Surse din MAE ne-au declarat sub protecția anonimatului că niciodată nu am avut un ministru atât de guraliv ca Ramona Mănescu iar ea și Dăncilă, care a declarat anterior că mută Ambasada României la Ierusalim, au făcut mult rău țării cu declarațiile lor stupide. Aceleași surse ne-au spus că Meleșcanu deși era cam senin în ultima vreme știa cu ce se mănâncă diplomația și lăsa purtătorul de cuvânt să comunice, pe când Ramona Mănescu nu are habar despre diplomație și vorbește vrute și nevrute fiind, ca și Dăncilă, avidă după publicitate. Angajații ministerului se amuză copios când vine vorba de doamna ministru și de doamna prim-ministru și fac pariuri despre cât va rezista în funcție Mănescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.