Acasă Actualitate Ceață în București și în19 județe

Ceață în București și în19 județe

DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi seară, noi atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru Capitală și 19 județe din Muntenia, Oltenia, Moldova și Dobrogea, precum și pentru autostrăzile A1 și A2, valabile în următoarele ore.

Potrivit ANM, până la ora 23,00, în Capitală și în zona periferică a acesteia, dar și pe arii în general extinse în județele Teleorman, Argeș, Dâmbovița și Prahova, inclusiv pe A1 și pe drumurile naționale și europene aferente, se semnalează ceață, care va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Tot până la ora 23,00, ceața se va manifesta și local în județele Dolj, Olt și Vâlcea (inclusiv în municipiile Craiova, Slatina, Caracal, Râmnicu Vâlcea, Drăgășani), Brăila, Ilfov, Călărași, Ialomița, Giurgiu, inclusiv pe A2 și pe drumurile naționale și europene aferente. În aceste condiții, vizibilitatea se va reduce local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

În Moldova, până la ora 23,00, ceața va exista pe spații relativ extinse în județele Botoșani, Galați, Vaslui, Neamț și Vrancea, inclusiv pe drumurile europene și naționale aferente, scăzând vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Până la ora 2,00, pe arii relativ extinse în județele Constanța și Tulcea, inclusiv pe A2 și pe drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, care va diminua vizibilitatea izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.