Acasă Actualitate Cei care comunică zilnic datele oficiale privind COVID sunt trei jurnaliști și...

Cei care comunică zilnic datele oficiale privind COVID sunt trei jurnaliști și un fost jandarm

DISTRIBUIȚI

S-a aflat cel mai bine păzit secret din România. Membrii Grupului de Comunicare Strategică, care comunică informații privind evoluția epidemiei de coronavirus sunt trei foști jurnaliști și un fost jandarm. După ce au raportat că o femeie murise deși era vie, după ce au dat comunicat și cu morții din 31 aprilie și au anunțat recent un număr de zece ori mai mic de teste realizate pentru u număr mare de noi cazuri, Ion Cristoiu a descoperit că printre comunicatori nu există niciun medic.

„La sfârșitul lunii februarie, când în România a apărut primul caz de infecție cu noul coronavirus, președintele Klaus Iohannis spunea că acest Covid-19 este o simplă răceală și nu trebuie să ne alarmăm. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgentă. Însă, potrivit documentelor anexate, Grupul de Comunicare Strategica se înființează pe 3.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat.

Iată cine sunt cei care, unii plătiți separat printr-o firmă, comunică informațiile și, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri:

Andi Manciu (n.n. foto-fost jurnalist), consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. In biroul ei de la MAI, Coșbuc este ajutata de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI) și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog, aceștia se sfătuiesc cu ministrul Vela înainte să transmită cifrele.

Așa se explică și gafa de marți, când Andi Manciu a trimis, ca de obicei, informațiile la PNL, înainte de a da comunicatul oficial, iar ei l-au pus pe site, după care l-au retras. Comunicatul oficial avea alte cifre decât cele pe care le dăduse PNL”, potrivit Cristoiublog.ro.

4 COMENTARII

    • Doar am citat sursa informației. Dacă nu refuza Guvernul de la început să spună cine face parte din GCS nu avea Cristoiu nicio știre. Ieri a confirmat și GCS numele.

  1. Aceasta sluga a facut armata ca sa fie pus intr-o asemenea functie ? O fi vreo eminenta cenusie… de care nici dracu nu stie …de acesti anonimi.
    Cautati-le si celorlalti „onorabili” fetele de ‘telectuali sa le poata vedea multimea, sa stie cine veghea la somnul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.