Acasă Actualitate Cel mai mare hoț de bani publici postdecembrist îl felicită pe Dragnea...

Cel mai mare hoț de bani publici postdecembrist îl felicită pe Dragnea pentru modificările făcute la Codurile Penale: acum se poate fura fără frică

DISTRIBUIȚI

Marele escroc postdecembrist care a prejudiciat statul și sute de mii oameni cu miliarde de euro, Sorin Ovidiu Vântu îl felicită pe Dragnea pentru modificările aduse Codurilor Penale. Aflat în executarea pedepselor pentru prejudicierea românilor la FNI, Petrom Service, FNA – Banca Agricolă, BRS susținut de foștii șefi ai SRI Virgil Măgureanu și Radu Timofte, Sorin Ovidiu Vântu ne amuză din când în când cu postări pe Facebook dictate din închisoare. Cum individul e expert în hoție, fiind atestat prin mai multe condamnări definitive la ani grei de închisoare, știe ce spune:

„Fură fără frică, formele fiind făcute

În timp ce securiștii și oficinele lor media se dădeau cu curul de pământ, zbierând din toți bojocii că PSD-iștii se pregătesc să dea amnistie și grațiere la prima ședință de guvern, Dragnea trecea prin Parlament nu doar cea mai șmecheră amnistie care s-a dat vreodată, ci și un zid inexpugnabil pentru toți mânuitorii de bani din bugetul statului. Prin modificările aduse Codului penal, a amnistiat aproape toți politicienii cu probleme penale, iar prin modificările Codului de procedură penală a luat din mâna parchetelor aproape toate instrumentele cu care acestea puteau incrimina pe viitor furăciunile prea distinșilor politicieni. Deci, domnul Dragnea s-a asigurat că, din acest moment, va putea apela oricând la regula celor 6 F, adică „fură fără frică, formele fiind făcute”. Și uite așa a făcut Dragnea „dreptate până la capăt”, uite așa a „eliminat” el toate abuzurile din justiție, uite așa a creat, în sfârșit, o nouă categorie de cetățeni care nu poate fi atinsă de o serie de legi din sfera penalului, dat fiind faptul că respectivele legi nu pot fi aplicate din pricina lipsei instrumentarului de cercetare penală. Evident că întreaga clasă politică jubileză, chiar dacă în public îl huiduie pe Dragnea și-i atacă la CCR anumite articole. Legea de modificare a codurilor este, pe fond, neconstituțională, pentru că ea crează o discriminare clară a cetățenilor în raport cu clasa politică. În acest context, întrebarea cu amnistia din referendumul lui Iohannis este absolut ridicolă. Amnistia pentru corupți a fost deja dată, iar de ea se bucură și liberalii și Iohannis, după ce n-o să mai fie președinte, și nevastă-sa. De PSD-iști nici nu mai vorbesc. La ei se mitraliază deja cu dopurile de Dom Perignon.

Felicitări, domnilor politicieni! Nu sunteți chiar atât de tâmpiți cum credeam.”, scrie Vîntu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. IN ROMANIA DE 30 DE ANI LEGISLATIA ESTE FACUTA DE HOTI SI BANDITI pentru banditi si hoti. ACESTIA SUNT PRINCIPALI GROPARI AI ROMANIEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.