Acasă Actualitate Cel mai mare escroc postdecembrist cere Adinei Florea la Antena 3 acuzarea...

Cel mai mare escroc postdecembrist cere Adinei Florea la Antena 3 acuzarea procurorilor și ofițerilor care l-au adus în România să execute pedeapsa

DISTRIBUIȚI

Nicolae Popa a fost principalul infractor în cazul devalizării FNI, fiind condamnat definitiv la 15 ani de închisoare pentru păgubirea a 300.000 de români, la instigarea stăpînului său de atunci, Sorin Ovidiu Vîntu. Acum Popa s-a aciuat slugă la Ghiță și la Voiculescu că viața e grea după ieșirea din închisoare. Cele două televiziuni îi prezintă prin rotație pe Sebastian Ghiță, Nicolae Popa, Daniel Savu, gurista Andreea Cosma, gângavul Vlad Cosma și alți maimuțoi care spun orice doar, doar or vedea-o pe Codruța Kovesi la pământ.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justitie a anuntat vineri că în dosarul în care Laura Codruța Kovesi este cercetata pentru fapte care au legatură cu aducerea în țară a lui Nicolae Popa, ancheta a fost extinsă pentru favorizarea făptuitorului și fals în declarații.

Într-o intervenție telefonică televizată la Antena 3 pușcăriașul Nicolae Popa e foarte încântat de aceste demersuri ale Secției, după ce statul român a plătit prejudiciul din dosarul FNI.
„Cred cu tărie că toate abuzurile făcute de acest regim toxic trebuie să înceteze, iar reprezentanții săi de frunte – cum este doamna Kovesi, pentru început- să plătească pentru fărădelegile făcute în ultimii 12-14 ani. Mai cred că înțelepciunea populară românească are un proverb: ce ție nu-ți place altuia nu-i face. Minciuna are picioare scurte. După plată și răsplată. Roata se învârtește. Cine se aseamnănă se adună. Cine seamănă vânt culege furtună. Ar mai fi. Creștinește se spune că nu e bine să te bucuri de răul altuia: eu sunt ateu”, a spus Nicolae Popa, în direct la Antena 3 în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu. „Mă aștept și la alte personaje în acest dosar: implicarea directă a domnului Traian Băsescu este notorie; toți cei care au participat la comisia rogatorie, în avionul cu care am fost extrădat eu cred că trebuie să răspundă”, a conchis pușcăriașul Popa la televiziunea pușcăriașului Voiculescu.

Dacă Sorin Ovidiu Vîntu se simte lezat de catalogarea fostului său servitor ca cel mai mare escroc și nu a lui, îi reamintim că așa au apreciat judecătorii: Popa a luat 15 ani iar el doar 10.

 

5 COMENTARII

  1. Eu ma gandesc ca Kovesi sa plateasca si suma ce a platit-o ca tampitul statul roman la 300.000 de pagubiti.Si sa-i dea si o pensie speciala de stres acestui Popa.Astia nu mai au rusine?

    • ERA TIMPUL HOTILOOR…CAND NE AM ,,RATACIT,,PRIN KOMUNISMUL ,,DEMOCRATIC!!! CE HALEZ BULEZ!!!! CE PARADA A INFRACTORILOR ARATAND CU DEST SI RA JIND…VEDEA V AM IN PUSCARII CU ZEGHE SI CATUSE…NENOROCITILOR FAIMOSI…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.