DISTRIBUIȚI
rovana și fiul
Românii știu despre Rovana Plumb că a scăpat de răspunderea penală prin votul deputaților în dosarul Belina, că și-a falsificat CVul trecând o prestigioasă facultate din SUA unde nu a absolvit de fapt, că și-a înmatriculat mașina AUDI Q7 în Bulgaria pentrua fenta taxa de mediu. și că nu a putut să-și justifice averea, mult prea mare pentru veniturile declarate, conform unei anchete a ziarului Curentul. Detalii AICI.
În prezent, Rovana și-a pus beizadeaua vicepreședinte la PSD Dâmbovița ceea ce a stârnit nemulțumirea și chiar demisia câtorva pesediști. Lingăii au rămas însă tăcuți în speranța unui oscior de ros aruncat de la festinul familie Plumb. Trecutul Rovanei Plumb însă este și mai interesant.
Rovana Plumb este membru PSD din 1994. Intrarea ei în partid coincide cu momentul în care devine din director commercial la fabrica Miraj patron al aceleiași fabrici. În spatele troculului stătea unul dintre cele mai importante brand-uri ale României: Gerovital.
Privatizarea Gerovitalului comunist
Fabrica Miraj se privatizează și devine Gerovital Cosmetics. Privatizarea este făcută prin metoda PAS. Acțiunile sunt cumpărate de salariați, iar managerii adună cele mai multe participații. Rovana Plumb deținea controlul companiei împreună cu Viorica Carabelea și Victoria Știrbu. În anul 2001 este numită președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Ea rămâne și președinte al CA-ului de la Miraj, dar își deleagă atribuțiile.
Începutul anilor 2000 o regăsesc pe Rovana implicată și în politică și în afaceri. Marca Gerovital atrăgea datorită renumelui inventatoareie ei, Ana Aslan. Dintre toate firmele interesate, Plumb decide să se asocieze cu International Cosmetic, un SRL românesc patronat de o companie din Liberia. Citește continuarea pe lumeapolitica.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.