Home Actualitate Cine sunt fetele care au depus plângeri împotriva fraților Tate

Cine sunt fetele care au depus plângeri împotriva fraților Tate

DISTRIBUIŢI

Primele dovezi privind arestarea fraților Andrew și Tristan Tate vizează plângerile unor tinere care au fost sechestrate și obligate să facă videochat. În total au fost audiate șase femei dar doar două au depus plângeri.

Cele două tinere se vor constitui părți civile în dosar, pentru a primi daune morale și materiale din partea celor doi frați, dacă instanța îi va găsi vinovați pe frați.

„Una dintre plângeri este a tinerei din SUA care a fost scoasă din vila din Voluntari a fraților Tate în urma primelor percheziții, din luna aprilie. Atunci, polițiștii și procurorii ilfoveni au descins în vila fraților Tate, în urma unei sesizări făcute de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, privind sechestrarea unei tinere de 21 de ani, cetățean american. Atunci, dosarul a fost deschis sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru lipsire de libertate și viol”, scrie Gândul.

Cea de a doua plângere a fost formulată de o tânără din Republica Moldova care l-a indicat pe unul dintre frați că ar fi violat-o.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.