Acasă Actualitate Cioacă nu mai vrea să divorțeze de Elodia?

Cioacă nu mai vrea să divorțeze de Elodia?

DISTRIBUIȚI

Polițistul Cristian Cioacă a solicitat ieri Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov amânarea procesului de divorț intentat soției sale, avocata Elodia Ghinescu, el făcând o cerere în acest sens, în care a arătat că nu se poate prezenta în fața instanței, fără a preciza motivul. La termenul de ieri s-au prezentat doar mama Elodiei Ghinescu, care o reprezintă pe fiica sa în procesul de divorț intentat de Cioacă, și avocata familiei Ghinescu, Marinela Radu. "Avocata lui Cioacă, Maria Vasi, a formulat cerere de amânare din motive pe care nu le-a formulat în cerere. Pur și simplu a explicat că nu se poate prezenta. Nu a depus niciun document care să justifice asta, și totuși instanța de judecată a considerat justificată această cerere și s-a dat un nou termen, pentru 3 noiembrie. În opinia noastră, nu trebuia acordat un alt termen, pentru că ei încearcă să amâne cât se poate procesul, pentru ca minorul să nu poată fi vizitat de bunicii materni", a declarat avocata Radu. Potrivit acesteia, Cioacă nu le permite bunicilor materni nici să îl viziteze și nici să vorbească la telefon cu nepotul lor și, de fiecare dată când aceștia încearcă să îl contacteze telefonic, își schimbă numărul de telefon.
De asemenea, instanța a amânat, tot pentru data de 3 noiembrie, și judecarea solicitării bunicilor materni de a-și vizita nepotul. Bunicii copilului au făcut această solicitare în luna iulie, iar Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov le-a acordat dreptul să îl ia pe copil la domiciliul lor o dată pe lună, precum și să îl țină timp de o lună, în fiecare anotimp. Cioacă a făcut recurs la această decizie și, prin urmare, nu a putut fi pusă în aplicare până în prezent.
Prima înfățișare în procesul de divorț intentat de Cristian Cioacă avocatei Elodia Ghinescu, dispărută în august 2007, s-a desfășurat în 11 septembrie, când Judecătoria Brașov a decis ca dosarul să fie strămutat la Judecătoria din Pitești, unde își are domiciliul polițistul, motivul invocat fiind lipsa de competență teritorială a Judecătoriei Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.