Acasă Actualitate Cîrstoiu cheamă Armata în ajutor la Spitalul Universitar sufocat de coronavirus, dar...

Cîrstoiu cheamă Armata în ajutor la Spitalul Universitar sufocat de coronavirus, dar vrea să rămână el jupân peste militari

DISTRIBUIȚI

Cariere Universitare…
…și nu ne referim la pregătirea caracteristică mediului universitar ci, vai din nou, despre Spitalul Universitar și vechea-noua păstorire sub „prețioasa și competenta îndrumare” a dr. Cîrstoiu. De altfel este singurul sufix cu care acesta poate fi creditat căci în rest cele de tip „profesor” la care a ajuns cât și director/manager au fost fie dubioase, detalii în articolul Exclusiv: Fiu de deputat, Cătălin Cîrstoiu a devenit medic primar înainte de a-și termina rezidențiatul. La fel și soția. Carierele lor universitare put , fie decizii politice. După ce, poate prea tânăr, a ajuns în vârful ortopediei românești prin metode și mecanisme absolut obscure, setea de putere l-a făcut să năzuiască și la poziția de șef al Spitalului Municipal București. Fără abilități manageriale (dar cu conexiuni politice puternice) „pohta ce-a pohtit” chiar s-a împlinit.
Temporar desigur căci (atunci când pilonul politic a ruginit) și volatila sa poziție s-a terminat. Profitând însă de scandalul „Covid în Spitalul Municipal” fosta manager, amanta lui Sorin Oprescu, a fost demisă exemplar și readus domnul de mai sus la cârma instituției. Nu înseamnă că „prin grația” prezenței sale diafane sau a priceperii manageriale situația s-a remediat (vezi comunicările oficiale despre cazurile Covid). Ba din contră, pentru a-și ascunde impotența managerială, a inventat un nou concept „imixtiune militara”! Dacă vă așteptați să fie un algoritm de tip Suceava, în care armata a preluat controlul resurselor și organizarea logistică, vă înșelați!
E vorba despre chemarea unor medici militari care vor „asigura coordonarea zonelor de risc din spital”. Adică managerul Cîrstoiu vrea ca aceștia să supervizeze/controleze anumite secții dar sub atentul control al managerului. Adică Armata sub conducerea lui Cîrstoiu.
Prin urmare chem Armata să-mi facă o curățenie în ogradă dar nu-mi recunosc lipsa personală de soluții. Astfel, fie nu există real soluții de redresare (și atunci încredințați total comanda), fie nu este actualul manager capabil să facă nimic (sau nu știe).
Urmărim cu interes evoluția acestui spital mai ales că, într-un interviu în media, una din șefele de secție ATI a negat orice relație defectuoasă sau dizarmonică între secțiile ce vor fi sub patronaj militar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.