Acasă Actualitate Colin Powell a murit de mielom multiplu complicat de COVID. Doza trei...

Colin Powell a murit de mielom multiplu complicat de COVID. Doza trei de vaccin nu i-a putut fi administrată din cauza bolii

DISTRIBUIȚI

Fostul Secretar de Stat al Statelor Unite, Colin Powell a murit din cauza complicațiilor cauzate de COVID la 84 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa pe Facebook.

„Powell a fost supus tratamentului pentru mielom multiplu, care i-a compromis sistemul imunitar, fiind tratat și de Parkinson”, a anunțat ulterior o purtătoare de cuvânt a spitalului unde acesta a decedat. Ea a mai spus că urma să primească doza 3 de rapel a vaccinului anti-COVID săptămâna trecută, dar nu a putut pentru că se îmbolnăvise.

„Generalul Colin L. Powell, fost secretar de stat al Statelor Unite ale Americii și președinte al șefilor de Stat Major, a decedat în această dimineață din cauza complicațiilor Covid 19. Era complet vaccinat. Vrem să mulțumim personalului medical de la Centrul Medical Național Walter Reed pentru tratament și îngrijire. Am pierdut un soț remarcabil și iubitor, tată, bunic și un mare american.

Familia Powell” este anunțul inițial făcut pe Facebook de familia Powell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.