Acasă Actualitate Corina Crețu mesaj pentru manipulați: nu există o conspirație mondială împotriva României

Corina Crețu mesaj pentru manipulați: nu există o conspirație mondială împotriva României

DISTRIBUIȚI

Fosta pupilă a lui Ion Iliescu, ajunsă comisar european și europarlamentar le explică pesediștilor și simpatizanților acestora că nu există nicio conspirație împotriva României.
„Am spus-o în repetate rânduri – și am reluat ideea ieri, la Convenția Anuală a PRO România: nu există o conspirație mondială împotriva țării noastre. Dar i-am dat dreptate domnului Calin Popescu Tariceanu când a afirmat că, din păcate, există – nu de puține ori – oameni slab pregătiți care conduc România, însă vina e în primul rând a acestora din urmă pentru faptul că țara noastră nu a progresat la adevăratul său potențial.
Nu trebuie să căutăm de fiecare dată țapi ispășitori în afara țării, ci să ne uităm în primul rând la ce putem face noi. E firesc ca fiecare stat să lupte pentru propriile interese. Dar cine luptă cu adevărat pentru România?
Cred că ar fi absurd să justificăm faptul că 70% din banii care i se cuvin României pe Cadrul Financiar Multianual (Bugetul UE) pentru perioada 2014 – 2021 sunt încă la Bruxelles dând vina pe forțe oculte, în timp ce la București principala preocupare a fost, în toți acești ani, ”statul paralel”, ”serviciile”, jocurile politice și de putere din Parlament.
Clasa politică trebuie să își îndrepte fața către adevăratele nevoi ale cetățenilor. Aceasta a fost și este credința mea în decursul anilor de când sunt în politică.!, susține Corina Crețu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.