Home Actualitate Corneliu Coposu, comemorat la locul de detenție

Corneliu Coposu, comemorat la locul de detenție

DISTRIBUIŢI

„Seniorul“, așa cum era supranumit fostul lider al PNȚCD, Corneliu Coposu, a rămas încă în memoria celor pentru care a reprezentat un reper moral. Astfel, pentru cei 15 ani petrecuți în închisorile comuniste, Corneliu Coposu a fost comemorat și la penitenciarul din Râmnicu Sărat. Peste 150 de persoane din 30 de județe au venit, ieri, la fosta închisoare de la Râmnicu Sărat unde au aprins lumânări și au ținut o slujbă religioasă. La ceremonia de la fostul penitenciar politic, unde „Seniorul“ politicii românești a fost închis timp de opt ani într-o izolare totală, au fost prezenți țărăniști din mai multe județe.
Cei prezenți au depus coroane de flori la Monumentul eroilor anticomuniști, au participat la un simpozion la Primăria municipiului Râmnicu Sărat și au luat parte la parastasul de pomenire.
„Suntem singurul partid cu un reper moral atât de solid și de ancorat în istorie. 15 ani fără Senior au fost resimțiți nu numai de PNȚCD, ci și de întreaga clasă politică“, a declarat Marian Tunaru, președintele organizației județene a PNȚCD Buzău.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.