Acasă Actualitate PSD poate coborî pe 3 după cumularea voturilor din străinătate. Acum câteva...

PSD poate coborî pe 3 după cumularea voturilor din străinătate. Acum câteva luni, lui Bădălău îi cântau lăutarii: să vină diaspora, că noi ne p..m pe ea!

DISTRIBUIȚI

CURS și Avangarde au făcut publică versiunea finală a exit-poll-ulului, valabilă pentru ora 21.00, dar fără voturile Diasporei, care dă PNL și PSD la egalitate cu 25,7%, iar USR pe locul 3 cu 23,9%. În schimb, CURS și Avangarde scriu într-o notă că ”din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL, 2. USR, 3. PSD”.

Exit-poll-ul mai arată următoarele rezultate:

Pro România – 5,7%
UDMR – 5,4%
PMP – 5,2%
ALDE – 4,7%
Alții – 3,7%

BEC a anunțat primele cifre provizorii pentru diaspora! În ceea ce priveşte votul la europarlamentare, după centralizarea datelor din 41 de secţii din cele 441 deschise în străinătate, pe primul loc în preferinţele alegătorilor se află partidul care a participat în premieră la acest tip de alegeri.

1. USR PLUS – 61%;

2. PNL – 15,00%;

3. PMP – 4,54%;

4. PSD – 4,51%;

5. Pro România – 3,76%;

6. ALDE – 2,47%.

În urmă cu mai puțin de un an, în august 2018, unul dintre liderii PSD, Niculae Bădălău, actual ministru al Economiei, apărea într-o filmare la o petrecere alături de un lăutar care îi dedica o melodie despre românii plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”, după ce îl întreabă pe ”nașu Nicu Bădălău”: ”Nașule, pot să cânt și eu o strofă? Nu e porno, e un pic așa… e plasată politic. Că și ăștia a zis m..e pesede, să-i cântăm și noi ceva”: ”Hai lai lai lai lai la, să vină diaspora / Hai lai lai lai lai la, că noi ne p… pe ea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.