Acasă Actualitate Creștere impresionantă în mai puțin de o oră: prezența la referendumul pentru...

Creștere impresionantă în mai puțin de o oră: prezența la referendumul pentru justiție după șase ore, mai mare decât la cel pentru familie după 23 de ore

DISTRIBUIȚI

Referendumul pentru familie susținut de PSD a înregistrat o prezență la vot de 15,21% până la ora 16.00, a doua zi. Referendumul pentru familie s-a desfășurat prin decizia PSD în două zile: 6 și 7 octombrie 2018 dar cu toată susținerea Bisericii Ortodoxe, nu a putut fi validat, neîntrunind numărul necesar de participanți, respectiv 30% din totalul românilor cu drept de vot.
Referendumul pentru justiție lansat de președintele Klaus Iohannis înregistrează la șase ore (12.47) de la deschiderea urnelor, o prezență de 15.27%.

Prezența la referendumul pentru justiție la ora 10.00 era mai mare decât la cel pentru familie de la ora 19.00 din prima zi. La ora 11,53, prezența o depășise deja pe cea înregistrată a doua zi la referendumul pentru familie, ora 13.00.
În mai puțin de o oră, prezența la referendum a crescut cu aproape 3%, creștere care la referendumul pentru familie s-a înregistrat în 3 ore de la 13 la 16, a doua zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.