Acasă Actualitate Crimă în Guvernul PSD. Ponta, suspect de moartea procurorului...

Crimă în Guvernul PSD. Ponta, suspect de moartea procurorului Panait

DISTRIBUIȚI

 

,,Câinele de Ponta m-a omorât,,. Sunt ultimele cuvinte ale lui Panait înainte de a muri.

 

 

 

12 ani au trecut de la cea mai suspectă moarte politică din ultimii 24 de ani. Cauza ei: mușamalizarea CORUPȚIEI LA NIVEL ÎNALT. Cazul este în actualitate în țară și în presa străină, cu atât mai mult cu cât numele lui Victor Ponta a fost și a rămas actor în angrenajul sinistru al sistemului care l-a zdrobit, în anul 2002, pe procurorul Panait. Este sistemul care l-a promovat pe Ponta peste noapte, în anii 2000, la vârful Puterii.

 

Cristian Panait a fost colegul de serviciul al lui Victor Ponta. Și prietenul lui, după cum se lăuda același Victor Ponta. Ambii erau procurori la Parchetul General. În acel an, 2002, Cristian Panait se pregătea să se însoare. Nu a mai ajuns să o facă. A murit zdrobit pe cimentul din fața blocului unde locuia. Atunci, oficialii au spus că s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10 al clădirii. Avea doar 29 de ani.

 

Nu a fost singura moarte suspectă. Procurorul care a investigat decesul ciudat al lui Cristian Panait a fost ucis, la rândul lui. A fost lovit mortal de o mașină iar autorul accidentului nu a mai fost prins niciodată.

 

 

 

Lele: ,,Victor Ponta se teme de adevăr în cazul morții lui Cristian Panait,,

 

 

 

,,Victor Ponta se teme de adevăr în cazul morții procurorului Panait. Cred că a fost o moarte provocată. Ponta este unul din cei mai puțin interesați să se stabilească adevărul cu privire la moartea lui Panait.,,. Sunt declarațiile fostului procuror Alexandru Lele, publicate pe 6 mai 2014 de ziarul ,,Bursa,,. Lele este victima în viață a sistemului politico-mafiot Năstase-Ponta-PSD din anul 2002, anul în care a izbucnit scandalul care a dus la moartea lui Cristian Panait,

 

Rezumatul dramei din anul 2002: În martie, procurorul bihorean Lele arestează un exponent al mafiei politico-economice al regimului Năstase-PSD, Adrian Tărău, traficant de produse petroliere. Banii proveniți din trafic erau vărsați de Tărău în conturi bancare în străinătate. Premierul Năstase comandă eliberarea individului arestat, Tărău, care era și sponsor principal al PSD și trimite de la București un comando care să-l aresteze pe procurorul Lele.

 

Cristian Panait era procurorul trimis în execuție. După analizarea faptelor de care era acuzat Lele, dispune, șocat, reversul comenzii supreme. Respectiv, eliberarea lui Lele. Protestul îi aduce lui Panait moartea, după doar o lună. Pe 10 aprilie 2002. Moartea a survenit, potrivit presei, ca urmare a presiunilor formidabile politice și psihice la care a fost supus de ,,colegi,, printre care se număra și Victor Ponta. Același Ponta care spunea despre Panait că ,,i-a fost prieten,,.

 

Lele și-a găsit dreptatea abia după șase ani de zile. Pe 28 ianuarie 2008, când CSM și Parchetul General îi constată nevinovăția. ,,În anul 2008 s-a dat aceeași soluție pe care o propusese Cristian Panait cu șase ani în urmă și pentru care a plătit cu viața. Vina pentru care NU l-au iertat pe Cristian Panait a fost că i-a forțat pe dinozaurii sistemului să se implice direct în cazul Tărău. Ținta lor finală era puterea, controlul discreționar al societății(…) Lăsarea lui Panait în viață ar fi constituit o urmă pe care nu și-o permite niciun asasin. Cred că moartea lui Panait a fost o moarte provocată,, a subliniat Alexandru Lele în ziarul ,,Bursa,,.

 

 

 

Mătușa lui Panait: ,,Ponta ȘTIE cine se ascunde în spatele asasinatului (…). A fost o crimă,,.

 

Celebrul ziar german, Frankfurter Allgemeine Zeitung, citează o declarație a mătușii lui Cristian Panait, Eleni Dumitru, declarație care s-ar regăsi în dosarul de cercetare a morții nepotului ei: ,,Cristi m-a anunțat când s-a întors de la serviciu (n.a. 10 aprilie 2002, ultima zi din viața lui) că va avea o vizită și să nu mă speriu dacă aud scandal. El mi-a zis: <<Ori eu, ori ei!>> A spus că vrea să lămurească niște probleme de viață și de moarte cu un coleg și mi-a spus numele lui Ponta. Eu am plecat la o vecină, așa cum m-a rugat. Ultima persoană care a venit la Cristi a fost Ponta. (…) Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la Cristi care era zdrobit pe caldarâm au fost <<Câinele de Ponta m-a omorât>>,,. Cristian Panait a murit la scurt timp după ce a fost dus la spital.

 

O altă mărturie din dosar a mătușii lui Panait insistă tot pe numele lui Ponta: ,,Dl. Ponta știe exact cine se ascunde în spatele asasinării lui Cristi. Dl. Ponta s-a lăudat că i-a fost prieten. Aștept cu nerăbdare să ajungă la Putere să văd dacă va redeschide dosarul, căci a fost crimă, nu suicid, așa cum s-a susținut,,.

 

 

 

Pentru Ponta și PSD: caz inchis. Pentru români: caz deschis

 

 

 

PATRU LUNI! Doar patru luni a fost cercetată moartea procurorului Cristian Panait de către Parchetul General, unde fuseseră colegi și prieteni cel omorât în 2002 și cel viu de azi. Parchetul regimului PSD-Năstase-Ponta al anului anul 2002 a clasat dosarul după patru luni. Explicația lor: sinucidere.

 

Evoluția politică a lui Victor Ponta a fost explozivă exact în anii 2001-2004, când a murit și Cristian Panait.

 

 • 1998-2002 – procuror în Parchetul General

 • 2001 – se înscrie în PSD

 • 2001 – numit de premierul Adrian Năstase, șef al Corpului de Control al Primului Ministru

 • 2003 – devine șeful tinerilor din PSD și vicepreședinte al PSD.

 • 2003 – își dă și doctoratul în drept. Îndrumător științific, același Adrian Năstase. Doctorat dovedit, peste ani, ca fiind un PLAGIAT. Adică, o HOȚIE.

 • 2004 – numit de Adrian Năstase ministru delegat în Guvernul PSD

 

 

 

În ultimii doi ani, caracteristicile hâde, sinistre ale anilor 2000-2004 au reînviat periculos de repede, protejate de actuala clică a lui Ponta. Acum știți cine și de ce se teme de soluționarea morții lui Cristian Panait, după 12 ani de zile. Acceptați?

 

 

 

19 COMENTARII

 1. Sa ne fereasca Dumnezeu, sa mai ajunga la putere personaje sinistre precum Nastase și Poanta. Încrangatura mafiotă controla întreg sistemul judiciar la acea oră. Erau arestați oameni obișnuiți, la comanda baronilor, ai afaceristilor de carton, cei care prin constrângere sau mituire dădeau ordinul iar procurorii și întreg aparatul polițienesc, le puneau in aplicare. O astfel de execuție era menită să pună la zid pe oricine „latra” împotriva puterii PSD-iste. Repet : guvernarea Nastase ,cu Rodica Stănoiu la MJ, a distrus vieți întregi, doar la comanda mafiotă! F

 2. SUNTEȚI NISTE NENOROCIȚI,NU BA DAȚI IN LĂTURI DE LA NIMIC,,DACA ERA ADEBARAT SE ADEVEREA PINA ACUM DAR,,CUM AM SPUS ,,SUNTEȚI NISTE JAVRE!!

  • Sper sa va omoare astia ( tatucii Iliescu Nastase Ponta Dragnea) pe toti sustinatorii lor! De foame, o sinucidere discreta etc Va meritati soarta toti PSD -istii !

   • Mananci cacat,idiotule!
    O sa mori inecat in proprea voma,!
    Sunteti niste javre turbate care nu va mai saturati de cat rau faceti acestei tari.
    Daca era adevarat l-ar fi priponit procurorii pana acum!

    • Pentru Anonimul din 6 februarie care are IQ-ul aproape de punctul de înghețare al apei-procurorii români nu erau independenți in acea perioada… si faceau ce li se spunea…iar cei care aplicau legea…mureau sinucisi…n au inventat nimic mafioții români…copiază dupa alții mai …vechi in meserie

 3. Oameni buni, justiția nu este același lucru cu dreptatea. Prima există pentru a-i proteja pe mafioți de calicime, iar a doua vine doar după moarte. Vă agitați de pomană. Cât timp vom avea conducători să nu ne așteptăm să fim liberi. Suntem sclavii celor pe care, în prostia noastră, credem că i-am ales ca să ne reprezinte interesele. Dacă lucrurile stăteau așa, după 1989 ar fi trebuit să ne meargă din ce în ce mai bine. Eram singura țară din lume fără datorii. Eram stat suveran. Dacă oricine dintre cei care ne-au condus și-ar fi dat interesul măcar 10%, nu ne lipsea nimic. Din păcate, nu despre asta este vorba. Conducătorii trădători ne-au vândut ca să trăiască ei bine. Cei care ne-au muls țara de resurse și înaintea comuniștilor s-au bucurat că vaca este grasă și frumoasă și s-au așezat la treabă mai temeinic decât înainte datorită progreselor tehnologice. Una era să tai păduri cu toporul, alta e să ai drujbe de formula 1. Înțelegeți voi, doar vedeți ce se întâmplă. Numai bine, sănătate și de toate. Să trăim. Sper.

 4. De ani mulți, am spus, am scris pe unde am apucat că trebuie cercetată asasinarea procurorului Cristian Panait și ascensiunea fulminantă a micului Titulescu, consecutivă asasinatului.

 5. Tot ce s-a întâmplat de după 90 încoace, ar trebui răscolit și reluat pe baze de probe de la capăt. Toți ce care au ordonat crime, toți cei care au vandalizat țară, ar trebui închiși intr-o unica închisoare numita „aici stau toti criminalii societății romanesti”

 6. Toate dovezile aflate la dosarul Panait au fost distruse,cine era ministrul justiției(am uitat cum se numeste,mâna dreaptă a lui adrian năstase și prieten de casă) ponta are vila lângă vila lui năstase!

 7. Omeni buni azi sibata mare .sunt un om cu frica de dumnezau este 0ra 21 nu pot esi din casa sa merg sa iau lumina,insa autoritatile au avut grija si a venit lumina acasa ,nimeni nu sa gindit vro data ca lumina sfinta sa vina in casa,am 75 de ani, asa va fi descoperit si criminali care au pus la cale curmare unei veti sa le fie lor bine ,din puctul meu de vedere este posibil crima sa fi fost premeditata la noi justitia este orba ,am 14 ani de cind lupt cu criminali din psd dovezi certe nu recunosc ,coruptia este de parte lor sa format coruptie generalizata sunt victima sistemului.Daca seful statului nu va pune stop acestui fenomen ne astiapta zile grele ,multumesc ca miat dat posibilite sa spun ce am pe suflet . IRISTOS A INVIAT !

 8. EDITAT Ponta este liber desi are procese dar sper sa l infunde Negulescu dupa interviul luat de Bogdan si Carbunaru il apara Anca Alexandrescu care a fost scula lui Nastase si a lui ponta care a preluat o de la mentorul sa bonbonel baron de Cornu fermier la gainile pesediste la care le numara ouale dar de ce nu numarafabricile si combinatele vandute la mafioti unde sant banii ?la banci in strainatate la banca lui Patriciu din Giorgia ?

 9. Ponta e un securist crescut de Nastase -de acolo provine si Ghita tovarasul lui Ponta.Toti sunt parte din „sistemul ticalosit” creat de Iliescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.