Acasă Actualitate Crin Antonescu a încălcat exact legea inițiată de el și acum riscă...

Crin Antonescu a încălcat exact legea inițiată de el și acum riscă închisoarea

DISTRIBUIȚI

Fostă stea a politicii dâmbovițene, birepetentul în facultate Crin Antonescu, ca orice loază ajunsă mare, după ce legea inițiată de el a fost criticată de ziariști și de oameni de cultură, ne jignește catalogându-ne drept „precar intelectuali”.
Presa a semnalat încă înainte de votarea legii în Camera decizională a deputaților că operele lui Emil Cioran, Mircea Eliade, Radu Gyr nu vor mai putea fi publicate integral, aceștia aderând în timpul vieților lor la Mișcarea legionară iar acum, iată că spusele noastre s-au adeverit. Militanții antilegionari susțin că unele cărți ale autorilor foști legionari nu vor mai putea fi comercializate și nici discutate în public fără consecința arestării.
Legea inițiată de Antonescu prevede că: „Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul art. 2 lit. a), se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.”
Suferind de un complex evident de superioritate, papagalul ăsta de Crin s-a apucat să dea interviuri în care să explice că cei care critică legea lui de fapt nu au citit vreodată vreo pagină din Eliade, Cioran, Vulcănescu etc. (el fiind, desigur, singurul intelectual autentic din România). Și ca să fie și mai convingător că noi suntem niște imbecili care nu înțelegem legea lui, acesta a explicat pentru Gândul: „Sunt obişnuit cu manifestări publice de profundă precaritate intelectuală, dar chiar cu aşa ceva nu credeam că ne putem întâlni. Bineînţeles că atunci când vorbim despre Cioran, Noica, Eliade, Vulcănescu nu putem să considerăm că dominanta operei lor este legată de afinitatea temporară şi destul de redusă în timp cu mişcarea legionară. Toţi aceşti coloşi, pentru că toţi cred că recunoaştem că este vorba de vârfuri intelectuale ale culturii româneşti au o operă extrem de solidă, apreciată şi intern şi internaţional şi care nu are nicio legătură cu doctrina fascistă şi activitatea, practica politică legionară.”

Aoleu, păpușel, dar ce faci cu Mircea Vulcănescu pentru că el a fost condamnat pentru crime împotriva umanității deci conform legii tale nu ai voie să promovezi în public cultul persoanelor vinovate de o astfel de infracțiune.
Și cum ai spus? Că Ion Gavrilă Ogoranu, partizan șapte ani în munți, fost condamnat la moarte în contumacie, pentru tine e un „erou al României”?
 
Ia să vedem ce înseamnă „Cultul personalității”: atitudine de admirație (exagerată) provocată și controlată cu privire la un conducător (sau la o personalitate), considerat ca înzestrat cu calități deosebite de ordin intelectual, afectiv, organizatoric etc.

Cum ai zis? Erou, colos, vârf intelectual al culturii românești, cu o operă extrem de solidă, apreciată și intern și internațional? Bine ți s-a spus Căcărău. Ți se potrivește. Poți fi singurul parlamentar care a inițiat o lege și merge la pușcărie pentru că a încălcat-o. Cică niște nenorociți de urmași de nenorociți de legionari, deja ți-au făcut denunț penal că promovezi cultul personalității nenorociților de Vulcănescu și Ogoranu. Și, vezi tu, polițiștilor care au competență să ancheteze aceste infracțiuni s-ar putea chiar să nu le pese că sentințele de condamnare pentru crime de război au fost date de niște imbecili în așa numitele „tribunale ale poporului” și că unii ca tine (noi nu, că nu ne dă voie legea ta!!!!!!) consideră că oamenii erau nevinovați, eroi și culți. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.