Acasă Actualitate Csibi Barna vinde tricouri imprimate cu mesajul „ținutul Secuiesc nu e România!”

Csibi Barna vinde tricouri imprimate cu mesajul „ținutul Secuiesc nu e România!”

DISTRIBUIȚI

Csibi Barna, funcționarul care l-a "spânzurat" în mod simbolic pe Avram Iancu, s-a reprofilat pe comerț și vinde diferite produse la Zilele Sfântu Gheorghe, între care tricouri imprimate cu mesajul "ținutul Secuiesc nu e România".

Csibi Barna, funcționarul care l-a "spânzurat" în mod simbolic pe Avram Iancu, are un stand la târgul organizat de Zilele Sfântu Gheorghe, unde vinde diverse produse cu mesaje referitoare la ținutul Secuiesc sau Transilvania.
La standul lui Csibi Barna pot fi cumpărate stegulețe cu stema Ungariei Mari, tricouri imprimate cu mesajul "Székelyföld nem Románia!" ("ținutul Secuiesc nu e România!") sau pe care harta României figurează fără Transilvania.
Csibi Barna a declarat corespondentului MEDIAFAX că a fost nevoit să se reprofileze pe comerț pentru că "trebuie să trăiască din ceva".
?à?íntrebat ce părere are despre concedierea sa, Csibi nu a dorit să comenteze.
Zilele municipiului Sfântu Gheorghe au debutat în 1 mai și se vor încheia duminică.
Peste 300 de evenimente sunt incluse, în acest an, în programul Zilelor Sfântu Gheorghe, una dintre cele mai mari manifestări de acest gen din Transilvania, iar printre invitați se numără trupa engleză Smokie, C.C. Catch, Mircea Baniciu, Hi-Q și solista Operei Metropolitan din New York Miklosa Erika.
Comisia de Disciplină a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a propus demiterea lui Csibi Barna, funcționarul care a "spânzurat" un manechin cu chipul lui Avram Iancu, pentru absențe nemotivate de la locul de muncă, a declarat pentru MEDIAFAX președintele ANAF, Sorin Blejnar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.