Acasă Actualitate Cum s-a crezut împărăteasă Andreea Moldovan

Cum s-a crezut împărăteasă Andreea Moldovan

DISTRIBUIȚI

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății a reușit să-l enerveze pe premierul Florin Cîțu după ce a semnat cu „pentru” un ordin de ministru fără consultarea primului ministru și nici a adevăratului împărat al pandemiei, Raed Arafat, așa numitul „comandat al acțiunii”.

Noul ordin care modifică criteriile de carantinare pentru localităţile din România a fost publicat în Monitorul Oficial fără că premierul Florin Cîţu să fie informat, iar surse Digi24 spun că modul în care a fost formulat de către secretarul de stat Andreea Moldovan, fără consultarea niciunui alt decident politic, are potenţialul de a arunca în aer coaliţia de guvernare. Cine ar fi crezut că mimând o ființă diafană, de fapt Andreea Moldovan e intriganta întruchipată?

Andreea Moldovan a confirmat senină, marţi seară, că nu a discutat cu premierul Florin Cîţu despre ordinul care stabileşte noile criterii pe bază cărora se ia decizia de carantinare a unei localităţi. Surse politice au declarat pentru Digi24 că nu ştia nimeni din guvern despre noul ordin, nici premierul şi nici şeful DSU, Raed Arafat. Andreea Moldovan a declarat că ordinul a fost discutat în Comitetul Tehnico-Ştiinţific, unde se discută şi ordinele CNSU. „Comitetul e un fel de grup de experţi care aparţine de CNSU. Nu se decid lucruri, Comitetul doar propune. Nu se pune problema că hotărârile se iau în acest comitet. Cel mult se fac propuneri. Decizia se ia la nivel de CNSU. Trebuia să fie o hotărâre CNSU în spatele acestui ordin. Nici în comitet nu a existat un acord”, a declarat o sursă apropiată de premierul Cîţu pentru Digi24. Sursele citate de Digi24 spun că decizia la nivelul guvernului a fost de a nu se introduce noi criterii de carantinare, după ultimele decizii privind circulaţia şi programul magazinelor. Ministerul Sănătăţii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor. Nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidenţă şi gradul de ocupare a paturilor din spitale şi secţiile ATI. Ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.
Secretarii de Stat sunt numiți și eliberați din funcții de premier.

5 COMENTARII

  1. Lasati vrajeala. In MO nu poti publica poezii de capul tau, e nevoie de semnatura premierului si a secretarului Jeneral al Gubernului . Iar daca lu citu nu i-ar fi convenit ordinul dat de tovara sa ana pauker de la USR Uniunea Sovietica Romani, ar fi publicat un ordin de anulare a acestuia in MO

  2. Rămân la părerea că românii au exact ceea ce merită. Votăm oameni cu dosare penale, corupți, hoți, ipocriți. Suntem complici. Așa conducători, așa popor!

    • Bai tantalaule pentru tine si alti care gandesc ca tine,nu este vinovat poporul roman pentru ca toti hoti,corupti si in general oaneni lipsiti de caracter au acaparat partidele politice asteptand ca niste caini flamanzi sa le vina randul la ciolan,nu este vinovat omul care a sperat intr-un viitor mai bun ca si noul venit a furat bani tari la fel ca si cel dinaintea lui(adica eu statul Roman te pun pe tine sa ai grije de bani mei, tu mii furi iar eu care te-am ales sa ai grije de bani mei sunt lafel de vinovat ca si tine,nu ma vinovat esti tu care ai furat si te-ai imbogatit din bani mei,tu trebuie sa aduci bani furati inapoi si sa mergi in puscarie.
      Aici unde traiesc eu asa este si oameni care au putere de decizie in stat nu fura,nu din cauza civilizatiei ci din cauza pedepselor in primul rand,cu biciu(legea)se face ordine peste tot chiar si in Romania pe timpuri cand daca cineva fura cum a furat Ontanu era bagat la subminarea economiei nationale si murea in puscarie si atunci nu le plangea nimeni de mila astora,acum hoti iau pedepse cu suspendare adica nu patesc nimic iar cei care au averi pe care nu le pot justifica cu veniturile legale care inainte tremurau din frica legi 18 acum au un tupeu incredibil spunandui statului”demonstreazami tu ma statule ca am furat pentru ca eu nu trebuie sa iti dau tie explicatii deunde am bani”.
      Auzi ma la el cum gandeste,eu fur milioane de euro si amaratul care m-a crezut un om cinstit si m-a votat este lafel de vinovat ca si mine care am furat cat pentru 10 generatii !!!!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.