Acasă Actualitate Dana Gîrbovan și-a dat demisia din magistratură. Iohannis poate refuza numirea

Dana Gîrbovan și-a dat demisia din magistratură. Iohannis poate refuza numirea

DISTRIBUIȚI
UPDATE: Secţia pentru judecători a CSM a decis luni eliberarea din funcţie prin demisie a judecătoarei Dana Gîrbovan.
Dana Gîrbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției, anunță astăzi pe Facebook că a înregistrat la Secția pentru judecători a CSM solicitarea de a se lua act de demisia ei din magistratură.
„In toata activitatea de judecator am spus ceea ce am crezut si am crezut in ceea ce spun, chiar daca nu era pe placul unei majoritati de moment. Odata ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata”, scrie Gîrbovan pe Facebook.
Președintelea Iohannis poate refuza numirea ei în funcție.

1 COMENTARIU

  1. GarboVARAN e judecacator, nu judecator! Ar fi interesant de cercetat cati bani a luat scarbovina direct sau indirect de la varanul securist. Ar trebui cercetata si acea impostura numita unjr unde nu se poate afla cati membri sunt si cine sunt ei. Va e rusine cu apartenenta voastra, tovarasi? Sau e o impostura la fel ca si „coalitia” raspopitului securist CURis terhes (=gravida), inregistrata in fostul lui jeg de apartament din complexul San Mateo Apartments din Irvine, Ca, ude mai avea si o companie si o biserica? Terhes era platit tot de varan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.