Acasă Actualitate Dancila a demis-o pe Andronescu pe Facebook

Dancila a demis-o pe Andronescu pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei după declaraţiile pe care le-a făcut recent, în cazul fetelor de la Caracal. Andronescu a spus că ea a fost educată să nu se urce în mașinile străinilor.

“Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, a scris premierul Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

7 COMENTARII

  1. Fantastic! Este ilegal sa-ti educi copii sa nu se urce in masinile strainilor!!
    De unde invatam ca este legal (deci in regula cu urcatul in masinile strainilor)
    Propun sa i se faca o statuie femeii dancila REGINA STUPIDITATII!!! O sa te votezzzzz! candideaza doar!

  2. Mare branza cu demiterile… politaiu demis a fost mutat la frontiera, asadar nu a pierdut nimic omu… ie mai buna spaga la granita!!! Care ie pedeapsa??? care ie razboiu promis de proasta tarii??? sa nu cumva sa iti dai demisia!

  3. De mult trebuia demisa. De fapt, nici macar nu mai trebuia numita. Individa asta intruchipeaza tot ce poate fi mai rau la un ministru, ca om nu i poti spune… Iata ca ultima zicere tampita a ei a confirmat inca o data ce „calitate umana” are si cat rau a putut face femeia asta cat a fost ministru, din 2001 incoace…

  4. PENTRU TOATE ATROCITATILE si anomaliile PETRECUTE DUPA 1989 IN RO ,acum ESTE MOMENTUL OPORTUN, cand trebuie declansata ADEVARATA REVOLUTIE NATIONALA .
    Toate institutiile statului icepand cu; PRIMARII, CONSILII JUDETENE, PREFECTURI, IPJ-uri, IJJ-uri, PARCETE, JUDECATORII, GUVERN , PARLAMENT , ETC trebuie pichetate ZI si NOAPTE (fara numar)de catre societatea civila , iar personalul acestor institutii inlocuit 100% cu personal INTEGRU , APOLITIC, ELITIST, SLUJITOR AL NEAMULUI ROMANESC……………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.